شناخت مردم از دشمن عامل حضور پرشور در مراسم‌ها


شناخت مردم از دشمن عامل حضور پرشور در مراسم‌ها

سخنگوی قوه قضاییه گفت: با شناخت و بصیرت مردم از دشمن واقعی‌شان یعنی جریان استکباری امریکا؛ حضور مردم هر روز پرشورتر از گذشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، با حضور در مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان با اشاره به حضور گسترده مردم در این مراسم، گفت: الحمدالله، حضور مردم هر روز پرشورتر از گذشته است و این نشان‌دهنده بصیرت و شناخت واقعی آنان از دشمن اصلی کشور، جریان استکباری آمریکاست.

وی افزود: مشارکت میلیونی مردم در این راهپیمایی نه تنها یک نماد وحدت ملی است، بلکه پیامی روشن به دشمنان انقلاب اسلامی نیز محسوب می‌شود و نشان می‌دهد آحاد جامعه با آگاهی کامل و انگیزه مضاعف در صحنه‌های ملی حضور دارند.

جهانگیر همچنین تأکید کرد: این حضور گسترده مردم بیانگر استمرار هوشیاری اجتماعی و پویایی جریان انقلابی در کشور است و تجربه‌ای مهم برای نسل‌های آینده به شمار می‌رود.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فیلم اعترافات مهم تروریست دوم حادثه شاهچراغ