به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه جلسه امروز هیئت وزیران به حضور در جمع خبرنگاران در خصوص طرح جامع تهران گفت: طرح جامع تهران که مصوب شده است؛ ما بهازای این طرح جامع آمده است در محضر آقای رئیسجمهور وقت، سه جلسه بحث شده و نهایتاً جمعبندی و ابلاغ شده است.
وی افزود: سال ۹۵ یک دستورالعمل اجرایی زدند برای او که صیانت و چگونگی و چارچوب این کار را در واقع دنبال کنند.
شهردار تهران اظهار کرد: اشکالی که وجود دارد این است که این از سال ۹۵ به بعد که دنبال شده، در سال ۱۴۰۲ به شهرداری تهران ابلاغ شده است و ما رفتیم زیرساختش را درست کردیم؛ چارچوب درست کردیم.
وی ادامه داد: از سال قبل هم رفتیم به سمت هوشمندسازی که از طریق تصاویر ماهوارهای و از طریق تصاویر پهپادی بتوانیم پایش در واقع هوشمند داشته باشیم.
زاکانی عنوان کرد: استانداری تهران و معاونت سیاسی وزارت کشور نامه زدند؛ ابلاغیه استاندار سال ۸۲ آقای جناب آقای فخاری را لغو کردند و اظهار داشتند که این باید بیاید و در واقع تحت قوانین عام قرار بگیرد از جمله قوانین تقسیمات کشوری که هست. لذا ما چون قانون خاص داریم این شامل آن نمیشود.
در حال تکمیل…
افتتاح خانه محیط زیست در 6 محله منطقه 14 تهران
عملیات ضدعفونی معابر عمومی محله نازی آباد
نصب نیروگاه خورشیدی در بوستان سرخهحصار تهران
ایجاد مرکز رصد خانه شهر تهران برای تجمع دیتاها
انتقاد عضو شورای شهر نسبت به انتخاب رئیس جدید سازمان ورزش شهرداری
وجود 85 پلاک پر خطر در قلب تهران
20 کلانتری در تهران احداث می شود
آغاز طرح ساماندهی 25٠ دستفروش در محور 15 خرداد