تبیین واقعیت‌های اقتصادی در کاهش التهاب بازار موثر است

دسته‌بندی: قم
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ دی ۶, شنبه ساعت ۲۲:۴۱۰ رأیبدون امتیاز
تبیین واقعیت‌های اقتصادی در کاهش التهاب بازار موثر است

قم ـ ایرنا ـ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: تبیین منصفانه شرایط اقتصادی و اقدام‌های انجام‌شده می‌تواند در کاهش نگرانی‌های عمومی و ایجاد آرامش در بازار موثر باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، روح‌الله ابراهیمی عصر شنبه در دیدار با بسیجیان این استان با اشاره به نوسان‌های اخیر اقتصادی اظهار کرد: بخشی از تلاطم‌های بازار ناشی از متغیرهای کلان اقتصاد از جمله نرخ ارز است، اما دولت و مدیریت استان با اتخاذ سیاست‌های حمایتی و مدیریتی، در تلاش هستند آثار این نوسانات را کنترل کنند.

وی با بیان اینکه مدیریت بازار کالاهای اساسی در اولویت برنامه‌های اقتصادی استان قرار دارد، افزود: بهبود روند تامین نهاده‌های دامی، حمایت از تولیدکنندگان بخش مرغ و دام، کنترل بازار کالاهای اساسی و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از التهاب بازار، از جمله اقدامات انجام‌شده در ماه‌های اخیر است.

معاون استاندار قم، مصوبه‌های دولت برای تسهیل واردات کالاهای اساسی، مقابله با فعالیت‌های سوداگرانه و تقویت نظارت بر شبکه توزیع را گامی مهم در ساماندهی بازار دانست و ابراز امیدواری کرد این سیاست‌ها به ثبات نسبی قیمت‌ها منجر شود.

ابراهیمی در بخشی از سخنان همچنین نتایج اقتصادی سفر رئیس‌جمهور به قم را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: در این سفر، ۲۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای استان مصوب شد که تاکنون بخش قابل توجهی از آن وارد چرخه تولید شده است.

وی ادامه داد: توسعه انرژی‌های خورشیدی، حمایت از بخش خصوصی، تقویت زیرساخت‌های تولید و گردشگری و کاهش ناترازی انرژی از دیگر محورهای مهم برنامه‌های اقتصادی استان به شمار می‌رود.

ابراهیمی با تاکید بر نقش بسیج در جهاد تبیین افزود: بسیج می‌تواند با تبیین واقعیت‌ها و تشریح دستاوردهای اقتصادی، در افزایش امید اجتماعی، حفظ آرامش عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی نقش‌آفرینی کند.

در این نشست، برنامه‌ریزی برای برگزاری سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی نیز مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت پاسداشت مقام این شهید والامقام با رویکرد فرهنگی و تبیینی تاکید شد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...