احداث دو مجموعه ورزشی بدمینتون در ارومیه

دسته‌بندی: آذربایجان غربیتاریخ انتشار: ۱۴۰۵ خرداد ۳, یکشنبه ساعت ۱۹:۳۰
احداث دو مجموعه ورزشی بدمینتون در ارومیه

رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری ارومیه گفت: با شناسایی مکان های مستعد در بوستانها و فضاهای عمومی ارومیه دو مجموعه ورزشی بدمینتون احداث و تجهیز می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ فاطمه حاجی زاده - مهدی حداد ، رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری ارومیه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: برگزاری مسابقات بدمینتون در چهار رده سنی (آقایان و بانوان) و شناسایی فضاهای مناسب در بوستان‌ها برای ایجاد زمین‌های استاندارد بدمینتون از برنامه های در دست اجرای سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری ارومیه برای توسعه این رشته ورزشی است .

وی افزود: در جلسه تخصصی توسعه ورزش‌های همگانی با حضور مجید یوسفی، معاون ورزشی این سازمان، احمدی دبیر هیات بدمینتون استان و جمعی از کارشناسان و مسئولان ورزشی برگزار شد، راهکارهای اجرایی جهت ترویج رشته ورزشی بدمینتون در سطح محلات و تبدیل آن به یکی از رشته‌های پرمخاطب در ورزش‌های خیابانی مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری ارومیه گفت: همچنین مقرر شد کمیته‌ای متشکل از کارشناسان سازمان و نمایندگان هیات بدمینتون، ظرف روزهای آینده نسبت به مکان‌یابی دقیق زمین‌ها و تدوین تقویم اجرایی مسابقات اقدام کنند.

امدادرسانی و توزیع بسته‌های غذایی اضطراری در محور اشنویه – ارومیهاجتماع باشکوه مردم ارومیه در موج ۸۵ تجمعات شبانه