ضبط یک کشتی حامل سوخت قاچاق و محکومیت ۴۲ میلیاردی متهمان

دسته‌بندی: کشتی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ خرداد ۲۸, پنجشنبه ساعت ۱۲:۲۲۰ رأیبدون امتیاز
ضبط یک کشتی حامل سوخت قاچاق و محکومیت ۴۲ میلیاردی متهمان

رئیس کل دادگستری استان خوزستان از صدور حکم قطعی در پرونده قاچاق گسترده سوخت در خلیج فارس خبر داد.

علی دهقانی، رئیس کل دادگستری استان خوزستان، اظهار کرد: در پی کشف ۶۶۰ هزار و ۷۴۷ لیتر گازوئیل قاچاق در خلیج فارس توسط ضابطین، پرونده‌ای در مراجع قضایی شهرستان ماهشهر تشکیل و پس از طی تشریفات قانونی در دادگاه بدوی و صدور حکم، در دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان نیز مسیر قانونی طی و ضمن رسیدگی، رای صادره مورد تایید و قطعیت یافت.

به گزارش خبرگزاری قوه قضائیه، وی افزود: دادگاه با احراز وقوع جرم، متهمان را به پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر ارزش کالای قاچاق محکوم کرد که میزان آن ۴۲۲ میلیارد و ۸۷۸ میلیون و ۸۰ هزار ریال (بیش از ۴۲ میلیارد تومان) تعیین شده است.

رئیس کل دادگستری استان خوزستان ادامه داد: همچنین در این پرونده، سوخت مکشوفه به نفع دولت و کشتی حامل سوخت قاچاق به عنوان وسیله ارتکاب جرم ضبط شد.

دهقانی تصریح کرد: افزون بر مجازات‌های مالی، برای عاملان این پرونده نیز حبس تعزیری صادر شده است.

وی تأکید کرد: دستگاه قضایی با هرگونه قاچاق سازمان‌یافته و اخلال در نظام اقتصادی کشور با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...