الجزیره: توافق کلی میان لبنان و اسرائیل امروز امضا می‌شود

دسته‌بندی: اسرائیل
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ تیر ۵, جمعه ساعت ۲۱:۴۰۰ رأیبدون امتیاز
الجزیره: توافق کلی میان لبنان و اسرائیل امروز امضا می‌شود

یک منبع رسمی لبنانی به الجزیره گفت که مذاکرات در واشنگتن پیشرفت قابل‌توجهی داشته و طرفین بر سر دو منطقه اشغالی به‌عنوان مناطق نمونه برای آغاز عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی به توافق رسیده‌اند.

خبرنگار شبکه الجزیره گزارش داد که لبنان و رژیم اسرائیل پس از ۵ دور مذاکره بر سر یک چارچوب کلی به توافق رسیده‌اند و قرار است این سند به‌زودی با حضور مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، به امضا برسد.

همچنین یک منبع رسمی لبنانی به الجزیره گفت که مذاکرات در واشنگتن پیشرفت قابل‌توجهی داشته و طرفین بر سر دو منطقه اشغالی به‌عنوان مناطق نمونه برای آغاز عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی به توافق رسیده‌اند.

به گفته این منبع، خروج نیروهای اسرائیلی از این دو منطقه بر اساس یک جدول زمانی مرحله‌ای انجام خواهد شد و این روند مقدمه‌ای برای عقب‌نشینی کامل نیروهای اسرائیلی از دیگر مناطق اشغالی در مراحل بعدی خواهد بود.

این منبع همچنین تأکید کرد که متن چارچوب همکاری مشترک میان لبنان و اسرائیل به نام «اعلامیه نیت» نهایی شده و پس از اعلام موافقت همه طرف‌ها با مفاد آن این سند قرار است امروز به امضا برسد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...