جزئیات وضعیت تنگه هرمز و تلاش‌ها برای آغاز دور جدید مذاکرات

دسته‌بندی: بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ تیر ۱۰, چهارشنبه ساعت ۸:۱۰۰ رأیبدون امتیاز
جزئیات وضعیت تنگه هرمز و تلاش‌ها برای آغاز دور جدید مذاکرات

گرچه مذاکره کنندگان آمریکایی خود را به قطر رسانده اند اما ایران اعلام کرده است که تا تحقق شروط توافق مذاکره مستقیم جدیدی صورت نخواهد گرفت. همزمان چرخه خروج نفت و افزایش ترددها در تنگه هرمز، امیدها را به بهبود بازار انرژی بیشتر کرده است.

 مذاکرات فنی میان ایران و آمریکا در حال انجام است: ونس گفت: اگر توافق صلح لبنان و اسرائیل را با توافق امضا شده میان ایران و آمریکا هماهنگ کنیم، هر دو سند در اصل بر یک نکته تاکید دارند؛ اینکه تمامیت ارضی لبنان باید محترم شمرده شود.

الان اصلا مذاکره نداریم: قالیباف در گفتگوی ویژه خبری گفت: گفت‌وگو برای تحقق ۵ بند تفاهم‌نامه است و تا آن‌ها اجرایی نشوند، وارد مذاکرات نخواهیم شد.

افزایش چشمگیر صادرات نفت ایران: تانکر ترکرز نوشت:ایران از زمان برداشته شدن محاصره دریایی،‌ ۵۰ میلیون بشکه نفت صادر کرده است.
آغاز تخلیه دریانوردان از تنگه هرمز: سی‌ان‌ان نوشت: با تعلیق موقت عملیات در تنگه هرمز، تا کنون حدود ۲۵۰۰ دریانورد از تنگه تخلیه شده‌اند و بیش از ۸۵۰۰ نفر همچنان در تنگه سرگردان هستند.

توافق دولت لبنان با اسرائیل تصویب نمی‌شود: رئیس پارلمان لبنان: اجازه تصویب توافق دولت با اسرائیل را نخواهم داد و تأکید می‌کنم بسیاری از نمایندگان نیز مخالف این توافق هستند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...