اطلاعیه رئیس پلیس راه البرز درباره محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال

دسته‌بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ تیر ۱۸, پنجشنبه ساعت ۱۴:۳۸۰ رأیبدون امتیاز

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ١٩ تیر ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.

اطلاعیه رئیس پلیس راه البرز درباره محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال

سرهنگ پیمان کرمی روز پنجشنبه اظهار کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ١٤ روز جمعه ١٩ تیرماه جاری از آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع می‌شود.

وی اضافه کرد: تردد از ساعت ١٥ همان روز از ابتدای پل زنگوله که انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس با اعلام پلیس راه ممنوع خواهد شد.

وی افزود: تردد خودروها از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنکوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد است.

کرمی بیان کرد : همچنین تردد وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت کرج و تهران از ساعت ١٦ روز جمعه ١٩ تیر با اعلام ماموران پلیس راه در محل ، به صورت یک طرفه خواهد بود.

رییس پلیس راه البرز یادآورشد که درصورت افرایش تردد و ترافیک سنگین در روز شنبه ۶ تیر، نیز محدودیت ترافیکی درهمین مسیر متصور است که درصورت اعمال ممنوعیت تردد، اطلاع رسانی خواهد شد.

نیمی از جاده ١٦٠ کیلومتری کرج - چالوس در حوزه استان البرز و نیمی دیگر در استان مازندران است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...