حمله آمریکا به اسکله صیادی بندرعباس/ 30 قایق صیادی نابود شد

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ تیر ۱۹, جمعه ساعت ۱۱:۵۰۰ رأیبدون امتیاز
حمله آمریکا به اسکله صیادی بندرعباس/ 30 قایق صیادی نابود شد

عضو هیئت‌مدیره تعاونی صیادان پشت‌شهر بندرعباس از تخریب 30 فروند قایق صیادی و وارد شدن خسارت گسترده به زیرساخت‌های صیادی در پی اصابت دو پرتابه به اسکله پنج‌پله خبر داد.

فرامرز جامه‌گیر، عضو هیئت‌مدیره تعاونی صیادان پشت‌شهر بندرعباس، با تشریح خسارت‌های واردشده به جامعه صیادی استان هرمزگان در پی حمله آمریکا، از نابودی ده‌ها فروند قایق صیادی و آسیب جدی به زیرساخت‌های این بخش خبر داد.

وی اظهار کرد: در جریان حملات روزهای 17 و 18 تیرماه به نوار ساحلی استان هرمزگان، دو پرتابه به اسکله صیادی پنج‌پله بندرعباس اصابت کرد که بر اثر آن، دست‌کم 30 فروند قایق صیادی به طور کامل منهدم شد.

جامه‌گیر با اشاره به ابعاد خسارت‌های وارده افزود: ارزش هر یک از این قایق‌های صیادی حدود 2 میلیارد تومان برآورد می‌شود و از بین رفتن آن‌ها، زیان سنگینی را به صیادان منطقه وارد کرده است.

همچنین هوشنگ افراخته، دیگر عضو هیئت‌مدیره تعاونی صیادان پشت‌شهر بندرعباس، اعلام کرد که در جریان این حملات، پرتابه دیگری نیز به اسکله شناور صیادان در اسکله پنج‌پله اصابت کرده و این اسکله شناور به طور کامل غرق شده است.

به گفته مسئولان تعاونی صیادان، برآورد دقیق میزان خسارت‌ها همچنان ادامه دارد و آسیب‌های واردشده به تجهیزات و زیرساخت‌های صیادی در دست بررسی است.

  • فیلم های آخر الزمانی از آتش سوزی هولناک در اسپانیا / قربانیان در داخل خودروهایشان سوختند!

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...