اعتبار کالابرگ کدهای ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می شود

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ تیر ۱۹, جمعه ساعت ۱۲:۰۰۰ رأیبدون امتیاز
اعتبار کالابرگ کدهای  ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می شود

اعتبار کالابرگ الکترونیک از فردا برای سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آنها ۳، ۴، ۵ و ۶ است شارژ می‌شود.

به گزارش بورس نیوز، مرحله جدید شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیکی از فردا شنبه، ۲۰ تیرماه ۱۴۰۵، برای سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آنها ۳، ۴، ۵ و ۶ است، آغاز خواهد شد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، میزان اعتبار این مرحله نسبت به دوره قبل تغییری نداشته و به ازای هر نفر یک میلیون تومان در نظر گرفته شده است. مشمولان می‌توانند از این اعتبار برای خرید کالا‌های اساسی و اقلام مشمول طرح از فروشگاه‌های طرف قرارداد استفاده کنند.

طرح کالابرگ الکترونیکی با هدف حمایت از معیشت خانوار‌ها و هدایت یارانه‌ها به سمت تأمین کالا‌های ضروری اجرا می‌شود. در این طرح، اعتبار به‌صورت غیرنقدی در اختیار مشمولان قرار می‌گیرد تا صرف خرید اقلام اساسی شود.

بر اساس زمان‌بندی اعلام‌شده، شارژ اعتبار کالابرگ به‌صورت مرحله‌ای و بر مبنای رقم پایانی کد ملی سرپرستان خانوار انجام می‌شود تا فرآیند تخصیص اعتبار با سهولت بیشتری صورت گیرد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...