تعطیلی ادارات منطقه سیستان به دلیل گرمای شدید و طوفان گرد و غبار

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ تیر ۲۹, دوشنبه ساعت ۲۳:۲۴۰ رأیبدون امتیاز
تعطیلی ادارات منطقه سیستان به دلیل گرمای شدید و طوفان گرد و غبار

به دلیل استمرار موج گرمای بی‌سابقه و طوفان گرد و غبار، تمامی ادارات منطقه سیستان فردا سه‌شنبه ۳۰ تیرماه تعطیل اعلام شدند.

به دلیل تداوم گرمای شدید هوا و وقوع طوفان گرد و غبار، تمامی ادارات منطقه سیستان فردا سه‌شنبه ۳۰ تیرماه تعطیل و ساعت پایان کار سایر دستگاه‌های اجرایی استان به ساعت ۱۱ محدود شد.

به گزارش فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی استانداری؛ این تصمیم شامل تمامی دستگاه‌های اجرایی، مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌های استان است.

بر اساس این ابلاغیه، مراکز عملیاتی، نظامی و انتظامی، امدادی، آتش‌نشانی و واحدهای اتفاقات آب، برق و گاز از این قاعده مستثنی بوده و طبق روال معمول و بر اساس برنامه زمان‌بندی تعریف‌شده به ارائه خدمات ادامه می‌دهند.

در پایان این اطلاعیه، از شهروندان خواسته شده است برای حفظ پایداری شبکه و پیشگیری از قطع احتمالی آب و برق، در مصرف این دو حامل انرژی صرفه‌جویی کنند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...