روبیو: ایران آماده توافق نیست و بهای آن را خواهد پرداخت

دسته‌بندی: آمریکا
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مرداد ۱, پنجشنبه ساعت ۱۲:۰۴۰ رأیبدون امتیاز
روبیو: ایران آماده توافق نیست و بهای آن را خواهد پرداخت

وزیر امور خارجه آمریکا ادعا کرد: «به نظر می‌رسد ایران آماده توافق نیست و بهای آن را خواهد پرداخت. هزینه‌ای که ایران می‌پردازد هر شب بیشتر خواهد شد.»

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا درباره ایران مدعی شد: «ایران به‌طور مستقیم و غیرمستقیم از ما درخواست کمک می‌کند و به دنبال دستیابی به توافق با ماست.» 

 او افزود: «به نظر می‌رسد ایران آماده توافق نیست و بهای آن را خواهد پرداخت. هزینه‌ای که ایران می‌پردازد هر شب بیشتر خواهد شد تا زمانی که به خود بیایند.» 

وزیر خارجه آمریکا، اعلام کرد دونالد ترامپ هدایت مذاکرات را بر عهده دارد. 

روبیو همچنین مدعی شد ایران بار دیگر انصارالله را وارد این درگیری کرده و ابراز امیدواری کرد حملات خود را متوقف کنند. 

وزیر خارجه آمریکا درباره توافق‌های هسته‌ای نیز گفت هر توافقی درباره استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای، شامل شروطی برای جلوگیری از استفاده نظامی خواهد بود. 

روبیو همچنین عربستان را «شریکی راهبردی مهم» خواند و گفت توافق هسته‌ای با این کشور اقدامی منطقی است.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...