سنای آمریکا دست ترامپ برای ادامه جنگ با ایران را باز گذاشت

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مرداد ۱, پنجشنبه ساعت ۲۱:۴۲۰ رأیبدون امتیاز
سنای آمریکا دست ترامپ برای ادامه جنگ با ایران را باز گذاشت

سنای آمریکا با طرحی برای محدود کردن اختیارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور، در ادامه عملیات نظامی علیه ایران مخالفت کرد.

مجلس سنای آمریکا روز پنجشنبه، ۲۳ ژوئیه، با طرحی برای محدود کردن اختیارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور، در ادامه جنگ و عملیات نظامی علیه ایران مخالفت کرد.

به گزارش فرارو به نقل از سی بی اس نیوز، این طرح با هدف محدود کردن اختیارات رئیس‌جمهور آمریکا برای ادامه یا گسترش عملیات نظامی علیه ایران مطرح شده بود، اما سناتورها در نهایت با آن مخالفت کردند.

این رأی‌گیری در حالی انجام شد که اختلافات در واشنگتن درباره اختیارات رئیس‌جمهور برای ورود به جنگ و ادامه عملیات نظامی بدون مجوز کنگره افزایش یافته است. مخالفان ترامپ در کنگره می‌گویند تصمیم‌های مربوط به آغاز یا ادامه جنگ باید با نقش‌آفرینی مستقیم قانون‌گذاران و بر اساس اختیارات کنگره در قانون اساسی آمریکا اتخاذ شود.

در مقابل، جمهوری‌خواهان و حامیان دولت ترامپ بر اختیارات رئیس‌جمهور به‌عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح تأکید دارند و محدود کردن این اختیارات را در شرایط درگیری نظامی، به‌ویژه در برابر تهدیدهای منطقه‌ای، نادرست می‌دانند.

رأی سنا به این ترتیب تلاش تازه برای محدود کردن اختیارات ترامپ در قبال جنگ با ایران را ناکام گذاشت.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...