درخواست مومنی از سیاستگذاران/ چرا وضعیت فوق‌العاده اعلام نمی‌کنید؟

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مرداد ۱۸, یکشنبه ساعت ۱۱:۱۰۰ رأیبدون امتیاز
درخواست مومنی از سیاستگذاران/ چرا وضعیت فوق‌العاده اعلام نمی‌کنید؟

یک اقتصاددان گفت: گفت: آیا وقت آن نرسیده که به‌جای تعریف از عملکردها، وضعیت فوق‌العاده اعلام شود و صادقانه بررسی کنیم چه کردیم که اقتصاد ایران به این نقطه رسید؟

فرشاد مؤمنی، اقتصاددان، در پاسخ به این پرسش که برای توقف فوری موتور تولید تورم و عبور از شرایط اقتصادی کنونی چه باید کرد، گفت: «نقد کارشناسی عمیق» با ایرادگیری‌های بی‌ضابطه فرق دارد؛ و اگر ساختار قدرت واقعاً به دنبال بهبود اوضاع کشور است، باید به نقدهای علمی و دلسوزانه گوش بدهد. 

از نگاه او، برون‌رفت از گرفتاری‌های اقتصاد سیاسی ایران با چند راه‌حل عجیب‌وغریب و کوتاه‌مدت ممکن نیست؛ بلکه نیازمند برنامه‌ریزی باکیفیت، در سه سطح کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت است. 

او هشدار داد: اگر پشت به هدف حرکت کنی، هرچه بیشتر تلاش کنی، ممکن است بیشتر به کشور خسارت بزنی. 

وی گفت: حالا سؤال اینجاست: آیا وقت آن نرسیده که به‌جای تعریف از عملکردها، وضعیت فوق‌العاده اعلام شود و صادقانه بررسی کنیم چه کردیم که اقتصاد ایران به این نقطه رسید؟

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...