دوئل پایانی نقل‌و‌انتقالات؛ جنگ پرسپولیس و تراکتور بر سر قربانی

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مرداد ۲۵, یکشنبه ساعت ۲۰:۲۲۰ رأیبدون امتیاز
دوئل پایانی نقل‌و‌انتقالات؛ جنگ پرسپولیس و تراکتور بر سر قربانی

محمد قربانی فعلاً در فهرست بازیکنان الوحده امارات باقی خواهد ماند اما شرایط او قابل‌تغییر خواهد بود.

​وضعیت محمد قربانی همچنان یکی از سوژه‌های قابل توجه بازار نقل‌وانتقالات فوتبال ایران است. هافبکی که طی هفته‌های اخیر نامش در ارتباط با پرسپولیس مطرح شده بود اما اظهارات پیمان حدادی، مدیرعامل این باشگاه، نشان داد که الوحده امارات در مقطع فعلی تمایلی به فروش این بازیکن ندارد. حدادی روز گذشته اعلام کرد که باشگاه الوحده تصمیمی برای فروش این بازیکن ندارد و قصد دارد فعلا او را حفظ کند.

با این حال، آخرین وضعیت قربانی نشان می‌دهد که ماندن او در الوحده لزوماً به معنای بسته شدن پرونده انتقال این بازیکن نیست. باشگاه اماراتی در حال حاضر پنج سهمیه بازیکن خارجی در اختیار دارد و از این تعداد تنها سه سهمیه را پر کرده است. به همین دلیل، الوحده فعلاً ترجیح داده از انتقال قربانی صرف‌نظر کند و دو سهمیه باقی‌مانده خود را برای جذب بازیکنان خارجی دیگر در نظر بگیرد.

از سوی دیگر، شرایط سنی، کیفیت فنی و پروفایل محمد قربانی باعث شده این بازیکن همچنان مورد توجه باشگاه‌های اماراتی قرار داشته باشد. در همین راستا، پیشنهادهایی از یکی دو باشگاه اماراتی مطرح شده و این احتمال وجود دارد که در صورت شکل گرفتن شرایط مناسب، انتقال قربانی در داخل فوتبال امارات انجام شود یا حتی موضوع معاوضه این بازیکن با گزینه‌ای دیگر مورد بررسی قرار بگیرد. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که قربانی 25 ساله دوست دارد فعلا در خارج از کشور به کارش ادامه دهد و به این شکل موقعیت تضمین شده خود در تیم ملی را حفظ کند.

پیمان حدادی روز گذشته در صحبت‌های خود اعلام کرده بود که هیئت‌مدیره پرسپولیس در شرایط فعلی تمایلی به پرداخت هزینه برای جذب قربانی ندارد و این بازیکن از سوی الوحده نیز فعلاً غیرقابل فروش محسوب می‌شود. بخش مهم صحبت‌های مدیرعامل پرسپولیس درباره وضعیت فعلی قربانی درست است، اما تا پایان پنجره نقل‌وانتقالات هنوز زمان باقی مانده و شرایط می‌تواند تغییر کند. همانطور که قرمزها در مورد دانیال ایری هم بارها تا مرز منتفی شدن و در نهایت جذب او پیش رفتند.

در واقع، مسائل مالی، تغییر در نیازهای فنی الوحده و پیدا شدن گزینه‌های جایگزین با شرایط اقتصادی مناسب‌تر می‌تواند معادلات را تغییر دهد. اگر باشگاه اماراتی بتواند برای پست قربانی بازیکنی با هزینه کمتر یا شرایط قراردادی مناسب‌تر پیدا کند، تصمیم فعلی درباره ادامه همکاری با هافبک ایرانی نیز می‌تواند دوباره مورد بررسی قرار بگیرد. نکته مهم اینکه رقم رضایتنامه او از 400 هزار دلار آغاز شد اما حالا برخی منابع از افزایش این عدد تا بیشتر از یک میلیون دلار خبر می‌دهند که او را تبدیل به گزینه غیرقابل خرید برای پرسپولیس و همچنین دیگر مشتری او می‌کند.

پرسپولیس تنها باشگاه ایرانی علاقه‌مند به محمد قربانی نیست. تراکتور نیز همچنان این بازیکن را می‌خواهد و با توجه به نیاز این تیم در خط میانی، حضور قربانی در فهرست گزینه‌های تبریزی‌ها ادامه دارد. بنابراین اگر الوحده در روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات به هر دلیل تصمیم به جدایی از این بازیکن بگیرد، احتمال ورود جدی یکی از باشگاه‌های ایرانی به این پرونده وجود خواهد داشت. قرار است نماینده او به زودی در جلسه نهایی با مدیران باشگاه وضعیت این بازیکن را روشن کند تا او سرنوشت خود را تعیین کند.

قربانی که فصل گذشته عملکرد ثابتی در فوتبال امارات داشت، همچنان تحت قرارداد الوحده است و فعلاً باید کار خود را در این تیم ادامه بدهد. خصوصا اینکه او با گلزنی در هفته اول لیگ امارات بار دیگر مورد توجه مدیران الوحده قرار گرفت و شاید همانطور که فصل گذشته گلزنی قلی زاده در شروع فصل سرنوشت انتقالش به پرسپولیس را تغییر داد، این فصل نیز مورد مشابهی برای محمد قربانی به وقوع بپیوندد. با این حال، پرونده انتقال او هنوز کاملاً بسته نشده و تا زمانی که پنجره نقل‌وانتقالات بسته نشود، تغییر شرایط الوحده و پیشنهادهای جدید می‌تواند سرنوشت این هافبک جوان ایرانی را تغییر دهد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...