افزایش تحرکات نظامی اسرائیل در لبنان

دسته‌بندی: اسرائیل
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مرداد ۲۶, دوشنبه ساعت ۲۱:۱۰۰ رأیبدون امتیاز
افزایش تحرکات نظامی اسرائیل در لبنان

دقایقی پیش یک انفجار مهیب در «زوطر الشرقیه» در لبنان، رخ داد.

اسرائیل علی‌رغم حضور جرد کوشنر در تل‌آویو و تلاش برای حل و فصل موضوع غزه، تحرکات نظامی خود را در جنوب لبنان، افزایش داده است. 

نیروهای اسرائیل به تازگی طی یک حمله هوایی، منطقه «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند. 

حمله به لبنان

حمله به لبنان

ساعتی پیش نیز منابع محلی در جنوب لبنان از اقدام جدید پهپادهای جاسوسی اسرائیل در مناطق مسکونی خبر دادند. 

همچنین دقایقی پیش یک انفجار مهیب در «زوطر الشرقیه»، رخ داده است. 

حمله به لبنان

این درحالی است که الحدث گزارش داد جوزف عون رئیس جمهور لبنان درباره توافق با اسرائیل اظهار کرده است: نمی‌خواهیم از اجرای توافق چارچوبی با اسرائیل عقب‌نشینی کنیم. ما تلاش می‌کنیم که توافق چارچوبی با اسرائیل را تقویت کنیم و به دنبال پیشرفت و گشایش در برخی پرونده‌ها هستیم. 

عون همچنین بیان کرد: در تلاش هستیم تا در پرونده‌های اسرا، مرزها، منطقه آزمایشی و آتش‌بس با اسرائیل پیشرفت‌هایی حاصل شود. 

رئیس جمهور لبنان گفت: پیش روی لبنان دو گزینه جنگ یا دیپلماسی قرار دارد و گزینه دیگری وجود ندارد. اسرائیل جنگ را به شیوه‌ای هوشمندانه پیش نمی‌برد. تل آویو به صورت تاکتیکی فکر می‌کند و سطح راهبردی را نادیده گرفته است. 

وی افزود: واکنش نظامی گسترده اسرائیل و کشتن غیرنظامیان بی‌گناه نه به ما کمک می‌کند و نه به آمریکا. اسرائیل هرگز نخواهد توانست با استفاده از زور به اهداف خود دست پیدا کند. 

عون درباره ایران نیز گفت: لبنان از برقراری روابط با ایران بر مبنای دولت با دولت حمایت می‌کند. روابط باید بر اساس احترام متقابل وعدم دخالت در امور داخلی باشد. 

وی گفت: لبنان برای آمریکا و منافعش بسیار مهم است و ثباتی در منطقه بدون ثبات در لبنان و حمایت از ارتش لبنان نیست.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...