ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای اصلی مازندران؛ محدودیت یکطرفه از بعد از ظهر

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مرداد ۳۰, جمعه ساعت ۱۲:۵۸۰ رأیبدون امتیاز
ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای اصلی مازندران؛ محدودیت یکطرفه از بعد از ظهر

رییس پلیس مازندران گفت: ترافیک در مسیرهای خروجی کندوان، هراز و سوادکوه در حال حاضر روان اما نیمه‌سنگین است و ورودی این محورها نیز به‌صورت مقطعی با حجم بالایی از خودروها مواجه می‌شود.

 هادی عبادی، رییس پلیس راه مازندران از ترافیک نیمه‌سنگین و روان در محورهای کندوان، هراز و سوادکوه خبر داد و گفت که با توجه به افزایش حجم ورودی خودروها، احتمال دارد محدودیت‌های ترافیکی یک‌طرفه از بعدازظهر امروز، ۳۰ مرداد، در این محورها اجرا شود.

وی  درباره آخرین وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی مازندران اظهار کرد: ترافیک در مسیرهای خروجی کندوان، هراز و سوادکوه در حال حاضر روان اما نیمه‌سنگین است و ورودی این محورها نیز به‌صورت مقطعی با حجم بالایی از خودروها مواجه می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر محدودیت ترافیکی یک‌طرفه در محورهای مذکور اعمال نشده است، اما با توجه به افزایش حجم تردد، پیش‌بینی می‌شود این محدودیت‌ها برای تسهیل عبور و مرور از ساعات بعدازظهر امروز به اجرا گذاشته شود.

فرمانده پلیس راه مازندران درباره وضعیت جوی محورهای مواصلاتی استان نیز گفت: در حال حاضر آسمان محورهای استان ابری و بارانی است و رانندگان باید با توجه به شرایط جوی، سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب را رعایت کنند.

عبادی از رانندگان خواست از هرگونه استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی خودداری کنند و افزود: با توجه به افزایش سفرهای پایان هفته، فشار ترافیکی بر شبکه جاده‌ای مازندران افزایش یافته است و پلیس راه برای مدیریت ترافیک و ارائه خدمات به مسافران آمادگی کامل دارد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...