حاجی دلیگانی: امارات باید خسارت‌هایی که به ما وارد کرده را با واگذاری سرزمین و امکاناتش جبران کند

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ شهریور ۱, یکشنبه ساعت ۱۳:۲۲۰ رأیبدون امتیاز
حاجی دلیگانی: امارات باید خسارت‌هایی که به ما وارد کرده را با واگذاری سرزمین و امکاناتش  جبران کند

حاجی دلیگانی گفت: امارات باید تاوان خسارت‌های خود به ایران را بپردازد و حتی ممکن است کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد.

حسینعلی حاجی دلیگانی، نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، در گفتگویی ویدئویی گفت: امارات با هماهنگی کامل با اسرائیل و میزبانی از مقامات آن در زمان جنگ، بدترین نقش را در منطقه ایفا کرد و با حمایت از آمریکا، به ایران آسیب زد، اما اکنون با خروج تدریجی آمریکا از منطقه، این کشورها در حال جستجوی متحدان جدیدی مانند عربستان، ترکیه و پاکستان هستند. 

وی افزود: پیمان اخیر مکه (با هشت بند) نشان از شکست راهبرد آمریکا در منطقه دارد و امارات که ۹ تریلیون دلار از درآمدهای نفتی را صرف خرید امنیت از آمریکا کرده، اکنون با واقعیت جدیدی مواجه است. 

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ تصریح کرد: بر اساس این تحولات، امارات باید تاوان خسارت‌های خود به ایران را بپردازد و حتی ممکن است کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...