جزئیات مرگ یک عضو جیش‌الظلم و بازداشت ۶ نفر در سراوان

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ شهریور ۶, جمعه ساعت ۱۹:۵۸۰ رأیبدون امتیاز
جزئیات مرگ یک عضو جیش‌الظلم و بازداشت ۶ نفر در سراوان

سخنگوی فراجا از مرگ یک نفر و دستگیری ۶ نفر از گروهک جیش الظلم خبر داد.

 سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا اعلام کرد: « ساعاتی پیش، در درگیری مسلحانه دلاور مردان انتظامی سروان که با همکاری سپاه و سربازان گمنام امام زمان (عج ) شهرستان با گروهک تروریستی جیش الظلم صورت گرفت، طی دو عملیات ضربتی و غافلگیرانه، یک نفر از اعضای گروهک به هلاکت رسید و تعداد ۶ نفر نیز دستگیر شدند.»

سخنگوی فراجا اظهار کرد: «در این عملیات، مقادیر زیادی سلاح و مهمات از جمله ده ها قبضه کلاشینکف،  نارنجک دستی، آرپی جی ۷، حدد ۲۰ ‌کیلو گرم مواد منفجره سی فور، ۱۵۰ تیر فشنگ جنگی و چند دستگاه ماهواره استارلینک نیز کشف و ضبط گردید.»

سردار منتظرالمهدی در پایان گفت: «نفرات دستگیر شده، از عوامل شهادت همکاران انتظامی  در فروردین ماه گذشته در سروان و نیز عامل شهادت یکی از کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ماه گذشته می باشند.»

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...