پیام ویژه باکیچ برای باشگاه فیورنتینا

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ شهریور ۸, یکشنبه ساعت ۱۷:۵۸۰ رأیبدون امتیاز
پیام ویژه باکیچ برای باشگاه فیورنتینا

هافبک مونته‌نگرویی پرسپولیس در یک استوری جالب صد سالگی باشگاه سابق ایتالیایی خود را تبریک گفت.

ماریو باکیچ هافبک باسابقه پرسپولیس که سال‌ها در فوتبال اروپا بازی کرده، این روزها در جمع سرخ‌پوشان اوضاع و احوال چندان خوبی ندارد. او که از نظر جسمانی مشکلی برای همراهی پرسپولیس ندارد، در بازی های اخیر کمتر در ترکیب سرخ‌پوشان قرار گرفته است.

باکیچ که امیدوار است با جلب نظر مهدی تارتار به ترکیب اصلی پرسپولیس برسد ، امروز یک پیام جالب را خطاب به باشگاه فیورنتینا منتشر کرد.

این هافبک 32 ساله مونته‌نگرویی که سابقه بازی در فیورنتینا و کالچو را در کارنامه دارد، به مناسبت صد ساله شدن این باشگاه مطرح تصویری از دوران حضورش در جمع بنفش‌پوشان ایتالیایی را منتشر کرد و این اتفاق ویژه را تبریک گفت.

او درباره باشگاه سابق خودش نوشت: «صدمین سالگردت مبارک، فیورنتینا. افتخار می‌کنم و سپاسگزارم که این افتخار را داشتم بخشی از تاریخ تو باشم. زنده باد بنفش‌ها، برای همیشه.»

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...