نینیبان: یک زوج یونانی تنها چند ماه پس از جان باختن پسر ۲۱ سالهشان در یک سانحه رانندگی، صاحب فرزند دختری شدند که از جنین منجمدشده در ۲۲ سال پیش به دنیا آمده است.

به گزارش آسوشیتد پرس کریستینا راپتی-تزلپی ۵۴ ساله و همسر ۶۰ سالهاش توانستند پیش از پایان مهلت قانونی دولت یونان برای انجام لقاح مصنوعی زنان (۵۴ سالگی)، این فرایند را با موفقیت پشت سر بگذارند. این نوزاد که «جورجیا» نام دارد، در بیمارستانی در آتن متولد شد تا یادآور نام برادر از دسترفتهاش باشد.
پزشک این خانواده با اشاره به قوانین سختگیرانه محدودیت سنی برای باروری در یونان، خواستار بازنگری در این قوانین با توجه به روند نزولی نرخ زاد و ولد در این کشور شد. تولد این نوزاد از جنینی با این قدمت، یکی از موارد نادر در لقاح مصنوعی و تاریخ پزشکی به شمار میرود.