عربستان مناطقی از یمن را بمباران کرد

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ شهریور ۲۶, پنجشنبه ساعت ۱۲:۵۲۰ رأیبدون امتیاز
عربستان مناطقی از یمن را بمباران کرد

شبکه تلویزیونی «المسیره» گزارش داد که جنگنده‌های «سعودی» سه دکل مخابراتی را در استان تعز هدف قرار دادند و در جریان حملات به شهر «عبس» نیز یک غیرنظامی کشته و یک تن دیگر زخمی شد.

انصارالله یمن می‌گویند حملات عربستان سعودی منجر به کشته شدن یک نفر و هدف قرار گرفتن دکل‌های مخابراتی شده است. 

، شبکه تلویزیونی «المسیره» گزارش داد که به گفته رسانه‌های انصارالله، حملات روز پنج‌شنبه عربستان سعودی در یمن منجر به کشته شدن یک نفر و هدف قرار گرفتن سه دکل مخابراتی شد؛ این جدیدترین مورد از حملاتی است که پس از تصرف کامل نوار ساحلی دریای سرخ توسط گروه حوثی رخ می‌دهد. 

جنگنده‌های «سعودی» سه دکل مخابراتی را در استان تعز هدف قرار دادند و در جریان حملات به شهر «عبس» نیز یک غیرنظامی کشته و یک تن دیگر زخمی شد. 

روز چهارشنبه، ریاض انصارالله را به هدف قرار دادن مکه، متهم کرد؛ ادعایی که حوثی‌ها آن را رد کردند. 

انصارالله از زمان تصرف مناطق راهبردی ساحلی مشرف به تنگه باب‌المندب از دست نیروهای دولتیِ مورد حمایت عربستان، پیوسته از وقوع ده‌ها حمله روزانه سعودی‌ها خبر می‌دهند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...