کشف مهمات سنگین جنگی در سیستان‌وبلوچستان و خوزستان

دسته‌بندی: قاچاق
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ شهریور ۲۹, یکشنبه ساعت ۱۹:۴۸۰ رأیبدون امتیاز
کشف مهمات سنگین جنگی در سیستان‌وبلوچستان و خوزستان

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان از کشف ۵۲ گلوله جنگی به همراه ۱۸۷ فشنگ جنگی سلاح سنگین و نیمه سنگین در مناطق مرزی جنوب شرق خبر داد. در خوزستان نیز ۱۵۲ قبضه سلاح غیرمجاز کشف و ۸۹ نفر در ارتباط با نگهداری این سلاح‌ها دستگیر شدند.

سردار جواد رفیعی، فرمانده مرزبانی استان سیستان وبلوچستان، در جمع خبرنگاران گفت: مرزداران هنگ مرزی میرجاوه با اشراف اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان مسلح برای انتقال محموله سلاح غیرمجاز به داخل کشور مطلع شده و اقدامات لازم برای شناسایی و مقابله با آنان را در دستور کار قرار دادند.

️، وی افزود: مرزداران پس از شناسایی منطقه و در جریان یک عملیات، با قاچاقچیان مسلح درگیر شده و موفق شدند،۲۱ عدد گلوله ۳۰ میلی متری،۲۲ عدد گلوله ۴۰ میلی متری، ۹ گلوله آرپی جی ۷ ضد تانک، ۶۹ فشنگ دوشیکا، ۹۱ فشنگ ۲۳ میلی متری، ۱۸عدد خرج آرپی جی ۷ و تعداد دو عدد جعبه نوار سلاح گرینف و سلاح ۲۳ میلی متری را کشف کنند.

وی تصریح کرد: قاچاقچیان با توجه به آتش سنگین مرزبانان و استفاده از شرایط جغرافیایی منطقه از محل متواری شدند که تلاش برای شناسایی و دستگیری آنان همچنان ادامه دارد.

️سردار رفیعی خاطرنشان کرد: مرزبانان با اشراف اطلاعاتی و حضور شبانه‌روزی در مرزها، اجازه ایجاد هیچگونه ناامنی در کشور را به مخلان امنیت نخواهند داد.

کشف سلاح و مهمات جنگی در خوزستان

سردار سید محمود میرفیضی، فرمانده انتظامی استان خوزستان  گفت: در راستای اجرای تمهیدات و اقدامات پیش‌دستانه و پیشگیرانه امنیت‌گستر، پلیس استان خوزستان با تسلط اطلاعاتی و رصد شبانه‌روزی، طرح جمع‌آوری سلاح را به مدت ۴۸ ساعت در سطح استان به مرحله اجرا درآورد.

وی اضافه کرد: تیم‌های عملیاتی پلیس با انجام کار اطلاعاتی پیچیده و تلاش شبانه‌روزی، موفق شدند ۸۹ نفر از دارندگان سلاح‌های غیرمجاز را در سطح استان شناسایی و طی چند عملیات منسجم و غافلگیرانه، آنان را دستگیر کنند.

او در ادامه اظهار کرد: از محل اختفای متهمان، ۱۵۲ قبضه سلاح شامل ۵۹ قبضه سلاح جنگی و ۹۴ قبضه سلاح شکاری به همراه دو هزار و ۹۱۶ فشنگ مربوطه کشف شد.

سردار میرفیضی در پایان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی تأکید کرد: مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز، از اولویت‌های اصلی پلیس است و با هرگونه اقدام در این زمینه، برابر قانون با شدیدترین برخورد مواجه خواهند شد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...