جزئیات افزایش اعتبار کالابرگ اعلام شد

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مهر ۱, چهارشنبه ساعت ۲۲:۲۴۰ رأیبدون امتیاز
جزئیات افزایش اعتبار کالابرگ اعلام شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه از شناسایی حدود ۴۴ میلیون نفر برای دریافت حمایت کالابرگ خبر داد و گفت پرداخت این حمایت در مهرماه انجام می‌شود. برای بخشی از مشمولان پیامک ارسال خواهد شد تا پس از تکمیل اظهارنامه، وضعیت دریافت حمایت آنها مشخص شود.

حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، با تشریح جزئیات افزایش اعتبار کالابرگ گفت: حدود ۴۴ میلیون نفر برای دریافت حمایت شناسایی شده‌اند و پرداخت این حمایت برای مشمولان در مهرماه انجام خواهد شد. 

به گزارش ایمنا، پورمحمدی در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: فعلا حدود ۴۴ میلیون نفر را که باید مورد حمایت قرار بگیرند، شناسایی کرده‌ایم. برای آن‌ها پیامک ارسال خواهد شد تا با تکمیل یک اظهارنامه مشخص شود که جزو گروه‌هایی هستند که باید مورد حمایت قرار گیرند. 

وی افزود: پرداخت این حمایت در مهرماه انجام خواهد شد و ان‌شاءالله اقدامات اولیه آن انجام می‌شود. فکر می‌کنم تا هفته آینده این کار انجام شود تا در همین ماه، نهایتاً کار به نتیجه برسد. 

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، افراد تحت پوشش بهزیستی و حتی کسانی که به تشخیص کمیته امداد و بهزیستی در نوبت دریافت یا واجد شرایط دریافت هستند، بدون اینکه نیاز به اقدام خاصی داشته باشند، قطعاً این پرداخت را دریافت خواهند کرد؛ یعنی میزان حمایت آن‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...