فیلم مصاحبه با ماموری که عبدالمالک ریگی رو دستگیر کرد!

دسته‌بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مهر ۱۴, سه‌شنبه ساعت ۱۵:۱۴۰ رأیبدون امتیاز
فیلم مصاحبه با ماموری که عبدالمالک ریگی رو دستگیر کرد!

حوادث : فردی که با نفوذ به شبکه عبدالمالک ریگی توانسته بود اطلاعات چند عملیات برنامه‌ریزی‌شده را پیش از اجرا منتقل کند، بنا بر روایت مطرح‌شده در این مصاحبه، نقشی مهم در خنثی‌سازی عملیات‌هایی داشته که می‌توانست جان هزاران هموطن را به خطر بیندازد.

به گزارش ، روایتی تازه از یکی از مأموریت‌های حساس امنیتی منتشر شده است؛ مأموریتی که در جریان آن، فردی با نفوذ به حلقه نزدیک گروه عبدالمالک ریگی و جلب اعتماد اعضای آن، توانست به اطلاعات مهمی درباره عملیات‌های برنامه‌ریزی‌شده دست پیدا کند.

بر اساس مطالب مطرح‌شده در این گفت‌وگو، این فرد در دوره حضور خود در میان اعضای گروه، اطلاعات چند عملیات را پیش از اجرا شناسایی و منتقل کرده و همین موضوع زمینه خنثی‌سازی آن‌ها را فراهم کرده است.

راویان این مصاحبه تأکید می‌کنند که نتیجه این اقدامات، جلوگیری از عملیات‌هایی بوده که در صورت اجرا می‌توانست جان شمار زیادی از مردم را بگیرد و به گفته آنان، این مأموریت‌ها در مجموع جان چند هزار هموطن را از خطر نجات داده است.

این مأمور نفوذی برای رسیدن به چنین اطلاعاتی ناچار بوده است اعتماد اعضای گروه را به دست آورد و در شرایطی بسیار پرخطر، فعالیت‌های آنان را از نزدیک دنبال کند؛ شرایطی که کوچک‌ترین اشتباه می‌توانست جان او را نیز به خطر بیندازد.

در این گفت‌وگو همچنین به نقش اطلاعات به‌دست‌آمده از داخل این گروه در شناسایی تحرکات، خنثی‌سازی عملیات‌ها و در نهایت ضربه به شبکه عبدالمالک ریگی اشاره شده است.

این مصاحبه در یکی از مناطق عملیاتی انجام شده؛ منطقه‌ای که طی سال‌های گذشته بارها شاهد عملیات‌های امنیتی و نظامی بوده است.

اکنون این فرد از روزهایی سخن می‌گوید که در دل گروه عبدالمالک ریگی حضور داشت؛ روزهایی که به گفته راویان این پرونده، اطلاعات او توانست مانع از وقوع چند عملیات خونین شود و جان هزاران نفر را نجات دهد.

فیلم مصاحبه با ماموری که عبدالمالک ریگی رو دستگیر کرد!

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...