کانال یوتیوب موسوم به toco toco tv آخرین برنامه مستند کوتاه خود را منتشر کرده است. در ویدیوی این هفته ی این کانال با Ei Wada آشنا می شویم، هنرمندی اهل توکیو که با استفاده از لوازم قدیمی مانند نوارهای بازشده ریلی، نوارهای VHS و تلویزیون های قدیمی جعبه دار موزیک می نوازد.
در این ویدیو (که البته به زبان ژاپنی است) وادا در خصوص لوازم غیرمعمولی که برای نواختن موسیقی استفاده می کند و روند هنرمندانه ای که برای این منظور طی می کند توضیح می دهد. وادا بینندگان را همراه خود به تنها محلی در توکیو می برد که می توان در آن فیلم های 8 میلیمتری تولید کرد. او همچنین به کارخانه فولاد و استودیوی خود سر می زند. وادا در گروهی به نام Open Reel Ensemble هم نوازی و در عین حال بر روی پروژه ای مستقل به نام Electronics Fantasticos کار می کند.
در انتهای ویدیو، وادا با استفاده از یک پنکه پایه دار نوعی گیتار می سازد. او می گوید که موسیقی اش را با استفاده از لوازم برقی می سازد و بدنش در این روند نقش آنتن را به عهده دارد.
لینک کوتاه: techshot.ir/u/108390
برچسب ها موزیک لوازم برقی
همچنین بخوانید
میزان درآمدهای حاصل از استریمینگ موزیک در سال 2015 بیشتر از ...
گوگل یک فیجت اسپینر آنلاین طراحی کرده است
سامسونگ پتنت قاب های محافظ مجهز به قابلیت شارژ بیسیم را به ثبت ...
تونلهای زیرزمینی ایلان ماسک احتمالا در لس آنجلس ساخته خواهند شد
ارسال نظر
تصویر امنیتی بالا را به صورت عددی وارد کنید
ارسال نظر
تصویر امنیتی بالا را به صورت عددی وارد کنید
نظر شما بعد از تایید مدیریت نمایش داده خواهد شد.
$(document).ready(function () { $('#form-comment').on('submit', function () { var desc = $('#form-comment #Item1_Description').val(); var name = $('#form-comment #Item1_Name').val(); var email = $('#form-comment #Item1_Email').val(); var captcha = $('#form-comment #Item1_CaptchaText').val(); var postId = $('#form-comment #Item2_PostId').val(); var parentId = $('#form-comment #Item1_EntityCommentParentId').val(); var src = $('#form-comment #CaptchaImage')[0].src; var key = src.substring(src.indexOf('key=') + 4); var data = { Description: desc, name: name, email: email, CaptchaText: captcha, postId: postId, entitycommentparentid: parentId, key: key, }; SendComment(this, data, '#form-comment #CaptchaImage', function () { $('#form-comment #alert-fail-message').addClass('hide'); $('#form-comment #alert-success').removeClass('hide'); $('#form-comment #Item1_Description').val(""); $('#form-comment #Item1_Name').val(""); $('#form-comment #Item1_Email').val(""); $('#form-comment #Item1_CaptchaText').val(""); $('#form-comment #Item1_EntityCommentParentId').val(''); $('#form-comment #relpyComment').text(''); }, function (response) { $('#form-comment #alert-success').addClass('hide'); $('#form-comment #alert-fail-message').removeClass('hide'); $('#form-comment #alert-fail-message').empty().append(response); }); }); $("#frmComment #CaptchaInputText0").prev().prev().prev().html("
"); GetCurrentUserForCommentBox(function (currentUser) { if (currentUser) { $('#Item1_Name').val(currentUser.FirstName + ' ' + currentUser.LastName); $('#Item1_Email').val(currentUser.Email); } }); });