
شفقنا(پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه)- رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت لبنان گفت: در قرآن و حتی فرهنگ یهودی و صهیونیستی، بازگرداندن قدس به آغوش مسلمانان وعده داده شده است.
«شیخ ماهر حمود» در گفتگو با شفقنا با بیان این مطلب گفت: بازگشت قدس به آغوش امت اسلامی تنها پس از وحدت مسلمانان صورت می گیرد. متن این آیه کریمه که می فرماید:«باید وارد مسجد شوند» به صورت جمع و به صیغه مجهول آمده که منظور از آن همه مسلمانان است.
وی افزود: قضیه فلسطین بزرگتر از آن است که حاملش یک ملت، یک حزب و یا یک جبهه باشد؛ قضیه فلسطین قضیه امت اسلامی و آزادگان جهان است و باید متحد شوند تا به هدف مورد نظر برسیم.
رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت درباره دست کشیدن برخی از کشورهای عربی از احیای روز جهانی قدس گفت: باید اعتراف کنیم که این توطئه، بسیار بزرگ است و بیشتر حکومت های عربی و سران آنها با شرط و شروط خود و بدون توجه به جناح های معتبر اسلامی به سمت صلح با رژیم صهیونیستی گام برداشته اند. این نتیجه تراکم رویدادهای زیادی نظیر شکست های عربی، پس رفت علمی و فناوری موجود در بلاد عربی و تفرقه است و مهمترین آنها دوری از روح اسلام، اصالت آن و متونی است که به وحدت و دوری از کینه و عدم توجه به جوسازی های دیگران دعوت می کند زیرا اسرائیل براساس قرآن کریم و تورات از بین رفتنی است.
وی در پاسخ به سوالی درباره انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس و ارتباط آن با قضیه فلسطین تصریح کرد: این موضوع باید بیش از پیش مسلمانان را تحریک کند و واکنش ها نسبت به گردنکشی آمریکا مناسب باشد؛ زیرا می دانیم که آمریکا این کار را خواهد کرد همانطور که بارها آن را تکرار کرده است.
شیخ حمود تاکید کرد: این درحالی است که افکار عمومی آمریکا و جهان چنین تصمیمی را نمی خواهند و اگر رخ دهد، مقاومت و حمایت از ایده روز قدس و موارد مرتبط اوج می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه شمار حامیان فضای تکفیری، تروریستی و انحرافی اندک است، افزود: اکثریت قریب به اتفاق ملت فلسطین همچنان درباره تفنگ، مقاومت، انقلاب و آزادی سخن می گویند.
رئیس علمای مقاومت لبنان گفت: با وجود پسرفت های موجود در امت اسلامی، ما خوشبینیم زیرا تعداد این گروه نسبت به گروه مقاومت در غزه و لبنان و دیگر مناطق که نوک پیکان طرح آزادسازی هستند، اندکند و ایده روز قدس و آینده امت اسلامی ایده ای عملی است.
ماهر حمود در پایان اظهار کرد: تمام تلاش ما بازگشت به سخن امام خمینی(ره) است که فرمودند: ان شا الله روزی خواهد رسید که همه مسلمانان برادرند و بذر فساد از سرزمین های اسلامی برداشته می شود و ریشه های اسرائیل فاسد از مسجد الاقصی و از سرزمین های اسلامی ما ریشه کن می شود و ان شاء الله همه با هم در قدس نماز وحدت اقامه می کنیم».
