مطمئن باشید که ارزش غذایی کیکها ارزش آن را دارد که کمی از وقت شما را با خواندن این مقاله به خود اختصاص دهد تا نسبت به مواد معدنی و کالری کیکی که می خورید آگاه باشید!
آرد، شکر، نمک، انواع روغن، تخم مرغ و کرمها، مواد مشترک بیشتر کیکها هستند. به طور کلی کیکها دارای مقادیر زیادی از کالری میباشند، همچنین کیکها میتوانند دارای مقادیر زیادی روغن اشباع شده و کلسترول نیز باشند. میزان کربوهیدراتهای تصفیه شده و شکر نیز در کیکها بالاست.
در یک نگاه کلی، کیک عادی برای افرادی که دارای رژیم غذایی و یا نارحتیهایی همچون دیابت و میزان بالای کلسترول و چربی خون هستند مناسب نیست و این اشخاص باید از کیکهای رژیمی استفاده کنند.
کالری کیک، انرژی موجود در انواع کیک
مواد مغذی و محتوای غذایی کیکها در کیکهایی با کربوهیدراتهای تصفیه شده و کیکهای دارای روغنهایی حاوی پروتئین و برحسب مواد به کار رفته در آنها متفاوت است. کالری کیک ها بستر از هیدرو کربون (آرد)، شکر و روغن بکار رفته در آن ها ناشی می شود.
ویتامینهای موجود در کیکها
بیشتر ویتامینِ کیکها از شیر و تخم مرغ موجود در داخل آن تامین میشود، این ویتامینها عمدتاً عبارتند از: ویتامینهای E,D,A و B12
مواد معدنی موجود در کیک
کیکهایمختلف میتوانند حاوی موادی معدنی متفاوت باشند ولی عمدهترین آنها عبارت از کلسیم و روی هستند.
شاخص «گلایسمی» کیکها
شاخص “گلایسمی” برای مقایسهی تاثیر فیزیولوژیک کربوهیدراتهای موجود در کیک بر روی گلوکز خون به کار میرود. معمولاً به افراد مبتلا به دیابت توصیه میشود که موادی را مصرف نمایند که دارای نمایهی “گلایسمی“ پائین باشند زیرا هر مادهی غذایی که دارای “گلایسمی“ ۱۰۰ یا بیشتر باشد به سرعت و سهولت باعث افزایش قندخون میشود که در مورد کیکهایی که از آرد سفید تهیه میشوند رقم “گلایسمی” برای استفادهی افراد مبتلا به دیابت رقم بالایی است و بهتر است که چنین افراد ی از کیکهای رژیمی استفاده کنند.
ارزش غذایی کیکهای مختلف
مقادیر زیر برای اطلاع و در صورت لزوم انتخاب کیک متناسب با وضعیت فیزیکی شما از سایت www.fatsecret.com جمعآوری شده است. بدیهی است برای موارد پزشکی باید با پزشک معالج خود مشورت فرمایید:
ارزش غذایی کیک اسفنجی (معمولی)
ارزش غذایی ۱۰۰ گرم کیک معمولی عبارت است از: (تا ۳۹۶ کالری) (روغن ۱۴٫۵۷ گرم) (کربوهیدرات ۵۹٫۱۲ گرم) (پروتئین ۶٫۸۴ گرم)
میزان توزیع کالری موجود در عناصر ۱۰۰ گرم کیک معمولی به شرح زیر است: (روغن ۳۳%) (کربوهیدرات ۶۰%) (پروتئین ۷%)
ارزش غذایی کیک کاکائویی
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم کیک کاکائویی: (تا ۳۰۴ کالری) (روغن ۱۰٫۲۳ گرم) (کربوهیدرات ۴۷٫۲۲ گرم) (پروتئین ۵٫۷ گرم)
میزان توزیع کالری در عناصر کیک کاکائویی عبارت است از: (روغن ۳۰%) (کربوهیدرات ۶۲%) (پروتئین ۵٫۷ گرم)
ارزش غذایی کیک شکلاتی معمولی
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم کیک شکلاتی معمولی: (تا ۱۲۹ کالری ) (روغن ۴٫۶۸ گرم) (کربوهیدرات ۲۱٫۲۶ گرم) (پروتئین ۱٫۲۶ گرم)
میزان توزیع کالری در عناصر کیک شکلاتی معمولی عبارت است از: (روغن ۳۲% ) (کربوهیدرات ۶۴%) (پروتئین ۵%)
ارزش غذایی کیک شکلاتی کرمدار
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم کیک شکلاتی کرمدار: (تا ۱۷۰ کالری) (روغن ۶٫۸۵ گرم) (کربوهیدرات ۲۶٫۸۴ گرم) (پروتئین ۲٫۰۲ گرم)
میزان توزیع کالری در عناصر کیک شکلاتی کرمدار عبارت است از: (روغن ۳۵% ) (کربوهیدرات ۶۱% ) (پروتئین ۵%)
ارزش غذایی کیک شکلاتی با پوشش سخت
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم کیک شکلاتی با پوشش سخت: (تا ۲۳۵ کالری ) (روغن ۱۰٫۵ گرم) (کربوهیدرات ۳۴٫۹۴ گرم) (پروتئین ۲٫۶۲ گرم)
میزان توزیع کالری در عناصر کیک شکلاتی با پوشش سخت عبارت است از: (روغن ۳۹% ) (کربوهیدرات ۵۷% ) (پروتئین ۴%)
ارزش غذایی کیک وانیلی
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم کیک وانیلی (تا ۲۳۹ کالری ) (روغن ۹٫۲۸ گرم) (کربوهیدرات ۳۷٫۶۳ گرم) (پروتئین ۲٫۲۴ گرم)
میزان توزیع کالری در عناصر کیک وانیلی عبارت است از: (روغن ۳۵% ) (کربوهیدرات ۶۱% ) (پروتئین ۴%)
کیک خیس
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم کیک خیس (تا ۳۶۰ کالری) (روغن ۱۷٫۹۷ گرم) (کربوهیدرات ۴۵٫۹۸ گرم) (پروتئین ۶٫۱۱ گرم)
میزان توزیع کالری در عناصر کیک خیس عبارت است از: (روغن ۴۴% ) (کربوهیدرات ۵۰%) (پروتئین ۷%)
کیک میوهای (به صورت کلی)
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم کیک میوهای (۳۲۴ کالری ) (روغن ۹٫۱ گرم) (کربوهیدرات ۶۱٫۶گرم) (پروتئین ۲٫۹گرم)
میزان توزیع کالری در عناصر کیک میوهای عبارت است از: (روغن ۲۴% ) (کربوهیدرات ۷۲% ) (پروتئین ۴%)
در صورت نیاز به سفارش هرگونه کیک خاص با میزان کالری و ارزش غذایی از پیش تعیین شده، میتوانید با “کیک ساز“ تماس گرفته و مشاورهی لازم را به راحتی دریافت فرمایید!