تزیین ماکارونی مدلهای شیک و جدید
مدلهای زیبایی از تزیین ماکارونی را مشاهده میکنید. تزیین ماکارونی تزیین ماکارونی تزیین ماکارونی رشته ای تزیین ماکارونی رشته ای تزیین ماکارونی رشته ای زیباترین تزیین ماکارونی برای مشاهده تزیین سالاد ماکارونی کلیک کنید تزیین سالاد ماکارونی گرد آوری مطالب : iranbanou.com نوشته تزیین ماکارونی مدلهای شیک و جدید اولین بار در پورتال جامع...
تزیین ماکارونی شکل دار
: مدلهای زیبایی از تزیین ماکارونی برای مهد کودک و مدرسه را مشاهده میکنید.تزیین ماکارانی
تزیین ماکارونی برای مدرسه
تزیین ماکارانی شکل دار
تزیین ماکارونی برای مدرسه
تزیین ماکارونی برای مهد کودک
تزیین ماکارونی برای مهد کودک
تزیین ماکارانی صدفی
تزیین ماکارانی رشته ای
تزیین ماکارونی برای مدرسه
تزیین ماکارونی برای مهد کودک
تزیین ماکارانی برای مدرسه
تزیین ماکارونی شکل دار
برای مشاهده تزیین سالاد ماکارونی کلیک کنید
طرز تهیه ماکارونی با سویا
مواد لازم:
ماکارونی ( فرمی یا رشته ای): ۳۰۰ گرم
سویا: ۷۰ گرم
رب گوجه فرنگی: دو یا سه قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
سیب زمینی ( برای ته دیگ ): یک عدد
روغن: به مقدار کافی
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
ادویه کاری: به دلخواه
طرز تهیه ماکارونی با سویا
ابتدا در ظرف مورد نظر، آب را بگذارید روی حرارت تا به جوش آید. همچنین سویا را با آب ولرم می گذاریم تا خیس بخورد( حدودا ۳۰ دقیقه کافیست) حالا پیاز ها را نگینی ریز کرده و درون ماهی تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.
سپس سویا را که آبکشی کرده ایم و گذاشته ایم تا آب آن خوب برود ( در صورت نیاز سویاها را فشار دهید تا آب آن خارج گردد) به پیاز ها اضافه می نماییم و تفت می دهیم تا به خوبی پخته شوند ( حدودا ۱۰ دقیقه کافیست).
در مرحله بعدی دستور پخت ماکارونی با سویا، به سویا ها کمی دیگر روغن اضافه می نماییم و فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم با سویا تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.
سپس ادویه ها را روی مواد می ریزیم کمی تفت میدهیم و بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی تفت بخورد تا بوی خامی رب از بین برود.
در آخر نمک آن را اندازه می کنیم. می توانید بنا به ذائقه خود کمی آبلیمو هم به مواد اضافه نمایید و آن را از روی حرارت بردارید.
در این مدت آب ما به جوش آمده، نمک آب را اندازه می کنیم و ماکارونی را درون آب می ریزیم. در این جا ممکن است آب از جوش بیفتد، در ظرف را بگذارید تا آب دوباره به جوش آید، پس از آن در ظرف را بردارید. ماکارونی را هر چند بار هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
با توجه به تجربه می توانید میزان پخت ماکارونی را تشخیص دهید. البته هر کس روش متفاوتی برای تشخیص دارد. اما توجه کنید که مغز ماکارونی پخته شود. در این مرحله از طرز تهیه ماکارونی با سویا, ماکارونی را آبکش نموده، اگر ماکارونی شما لعاب داده کمی آن را با آب سرد بشویید.
حالا کف ظرف مورد نظر را روغن بریزید و بگذارید کمی داغ شود سپس سیب زمینی ها را که از قبل پوست کرده و حلقه نموده اید در کف ظرف بچینید و روی آن را کمی ماکارونی بریزید و سپس کمی از مواد سس را روی آن قرار دهید به همین ترتیب مواد را لایه لایه قرار دهید.
همچنین شما می توانید ماکارونی را داخل ظرفی با مواد سس کاملا مخلوط نمایید و سپس بگذارید تا دم بکشد. حدود بیست تا سی دقیقه برای دم کشیدن ماکارونی لازم است.
گرد آوری مطالب : iranbanou.com