طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن


دسر تیرامیسو از انواع دسر های قدیمی ایتالیایی است که پرطرفدار و محبوب می باشد و در طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور از مواد ساده ای نظیر پنیر ماسکارپونه و خامه و شکر و قهوه غلیظ و پودر کاکائو استفاده می شود و شما می توانید این دسر خوش طعم را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

دسر تیرامیسو با روش های مختلفی تهیه می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم که امیدواریم از تهیه این دسر در منزل نهایت لذت را ببرید.

دسر تیرامیسو از انواع دسر های قدیمی ایتالیایی است که پرطرفدار و محبوب می باشد و در طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور از مواد ساده ای نظیر پنیر ماسکارپونه و خامه و شکر و قهوه غلیظ و پودر کاکائو استفاده می شود و شما می توانید این دسر خوش طعم را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

دسر با بیسکویت پتی بور، دسر تیرامیسو با پتی بور و دسر هویج با بیسکویت پتی بور از انواع دسر هایی هستند که در روش تهیه آن ها از بیسکویت پتی بور استفاده می شود و بهتر است برای پذیرایی از مهمان هایتان این نوع دسرها را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن

مواد لازم

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته شده : ۴۰۰ گرم بیسکویت پتی بور : به میزان لازم شکر : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو : به مقدار لازم قهوه غلیظ و یا قهوه اسپرسو : یک پیمانه

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور در منزل

برای تهیه دسر تیرامیسو ابتدا باید قهوه ای غلیظ نظیر قهوه ترک و یا قهوه اسپرسو را در منزل تهیه کنید اگر هیچ کدام از این قهوه ها را در دسترس نداشتید می توانید از نسکافه برای طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور استفاده کنید سپس به قهوه ای که آماده کرده کردید به اندازه دلخواه خود مقداری شکر بیفزایید.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن

در مرحله بعدی طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوییت پتی بور خامه فرم گرفته شده را تهیه کنید می توانید خامه فرم گرفته را به صورت آماده نیز خریداری کنید سپس خامه را با پنیر ماسکارپونه درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا کرم مانند و یکدست شوند.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن

در این مرحله از دستور تهیه تیرامیسو با کمک قلم مویی مناسب قهوه را روی سطح بیسکویت ها بمالید سپس بیسکویت ها را به صورت تکی تکی درون ظرفی مناسب بچینید می توانید برای آغشته کردن سطح بیسکویت ها آن ها را به صورت تکی تکی درون قهوه خنک شده فرو ببرید و به سرعت خارج کنید که در این صورت ممکن است بیسکویت ها بیش از اندازه خیس و له شوند.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن
بعد از اینکه ته ظرف را با کمک بیسکویت ها به طور کامل پوشاندید با کمک قاشق مقداری از کرم خامه ای را روی سطح بیسکویت ها بریزید سپس با قاشق روی سطح بیسکویت ها را صاف کنید.

.ua5c9c21cbdaf8fc12085975bd8573923 .ua5c9c21cbdaf8fc12085975bd8573923:active, .ua5c9c21cbdaf8fc12085975bd8573923:hover .ua5c9c21cbdaf8fc12085975bd8573923 .ua5c9c21cbdaf8fc12085975bd8573923 .ctaText .ua5c9c21cbdaf8fc12085975bd8573923 .postTitle .ua5c9c21cbdaf8fc12085975bd8573923:hover .postTitle
حتما بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو ساده با روش تهیه آسان

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن

دوباره یک لایه دیگر از بیسکویت های خیس خورده را روی کرم خامه ای بچینید. با توجه به بزرگی ظرف دسر و میزان مواد لازم به روشی که گفته شد چند لایه بیسکویت پتی بور و کرم خامه ای روی یکدیگر قرار دهید تا مواد تمام شوند توجه داشته باشید که لایه بالایی این دسر باید کرم خامه ای باشد سپس در انتها مقداری پودر کاکائو الک شده را روی دسر تیرامیسو الک کنید.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آنطرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن
در مرحله آخر طرز تهیه دسر تیرامسو با پتی بور روی ظرف دسر را با کمک سلفون بپوشانید و دسر را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم همه مواد دسر به خوبی با یکدیگر مخلوط شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده دسر را از یخچال بیرون آورید.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن

نکات طلایی برای تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت

۱. برای طرز تهیه تیرامیسو می توانید از بیسکویت ساقه طلایی و یا بیسکویت لیدی فینگر نیز استفاده کنید.
۲. دسر تیرامیسو را می توانید با تی تاب و کیک اسفنجی و یا با کیک نازک و سبکی نیز در منزل تهیه کنید. توجه داشته باشید که تیرامیسو با تی تاب طعم فوق العاده ای پیدا می کند.
۳. برای اینکه ظاهر دسر زیبا و خاص شود می توانید در طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور از ترکیب بیسکویت پتی بور کاکائویی با بیسکویت ساده استفاده نمایید.
۴. برای اینکه دسر تیرامیسو را از یک رنگی در آورید می توانید در طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوییت پتی بور مقداری کاکائو به کرم خامه ای بیفزایید.
۵. برای راحت برش خوردن دسر تیرامیسو با پتی بور باید توجه داشته باشید که بیسکویت ها را بیش از حد با قهوه خیس نکنید.
۶. دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر درون یخچال بماند طعم و مزه بی نظیری پیدا می کند.
طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن
در این مطلب با طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دسر مجلسی و بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش انواع تیرامیسو کلیک کنید.


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

2 طرز تهیه شیرینی مارشمالو خانگی