دکتر جعفریان: سازمان تامین اجتماعی با فعالان انتشاراتی همراه است
معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی با مهم خواندن جایگاه فعالیت های انتشاراتی، گفت: همراهی این سازمان با فعالان عرصه نشر و کتاب مورد تاکید است. به گزارش صدای ایران دکتر محمدرضا جعفریان در جلسه مشترک اعضای اتحادیه کتابفروشان و...
معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی با مهم خواندن جایگاه فعالیت های انتشاراتی، گفت: همراهی این سازمان با فعالان عرصه نشر و کتاب مورد تاکید است.
به گزارش صدای ایران دکتر محمدرضا جعفریان در جلسه مشترک اعضای اتحادیه کتابفروشان و ناشران تهران با مدیران این سازمان گفت: در تلاش هستیم در حوزه فرهنگی و اجتماعی، تعاملات خود را با شرکای اجتماعی و تشکلهای منتسب به آنان، توسعه دهیم تا ضمن شناسایی مشکلات و چالش های موجود، بتوانیم با انتقال این مشکلات به مدیران مربوطه در سازمان تامین اجتماعی و دستیابی به راهکارهای اجرایی، رضایتمندی آنان را فراهم سازیم.
وی افزود: این معاونت درصدد است با همکاری معاونت بیمه ای و بهرهمندی از نقطه نظرات شورای حقوقی این سازمان، مشکلات ناشران و کتابفروشان را حل نماید.
محمد حسن زدا معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به نقش و جایگاه با اهمیت ناشران در عرصه توسعه فرهنگی کشور، به اقدامات اصلاحی سازمان تامین اجتماعی در یکسال اخیر که در جهت رفاه حال تمامی کارفرمایان کشور در حوزه قراردادهای پیمانکاری، بازرسی دفاتر قانونی و همچنین توسعه خدمات الکترونیک انجام شد، اشاره نمود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ٣٨٠ هزار کارگاه و یک میلیون کارگر، از قانون معافیت بیمهای سهم کارفرما تا میزان ٥ نفر کارگر بهرهمند هستند، افزود: در تلاش هستیم با تشکیل کارگاه های مشترک با گروه های کارفرمایی، از جمله اتحادیه ناشران و کتابفروشان و با بهرهمندی از نقطه نظرات کارشناسی آنان، مشکلات و چالش های موجود را مرتفع سازیم.
معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی گفت: رویه ما اجرای دقیق قانون معافیت کارفرما از پرداخت حق بیمه تا میزان ٥ نفر کارگر است و در صورت هرگونه ابهام در اجرا، موارد مربوطه را به منظور رفع ابهام به شورای حقوقی این سازمان، منعکس خواهیم کرد.
وی افزود: علاوه بر تقویت کارگروه یادشده، سازمان تامین اجتماعی آمادگی دارد در نحوه تعیین دستمزد مقطوع در مشاغل موسسات انتشاراتی، با توجه به توسعه این فعالیتها، چگونگی بررسی و صحت و سقم لیستهای ارسالی به صورت مکانیزه، بازرسیهای مشترک از فعالیتهای انتشاراتی، ارسال صورتحساب به صورت سه ماهه و حتی ماهیانه، بازنگریهای لازم را انجام دهد.
محمود آموزگار رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران نیز ضمن قدردانی از اقدامات اصلاحی تأمین اجتماعی در جهت رفاه حال کارفرمایان، خواستار تقویت کارگروه کارشناسی برای رفع برخی از ابهامات فیمابین و همچنین گسترش تعاملات شد.
وی با اشاره به اینکه قانون مذکور در جهت حمایت از بازار کسب و کار طراحی و به اجرا درآمده است، گفت: طبق قانون معافیت حق بیمه سهم کارفرما تا میزان ٥ نفر کارگر، ناشران باید لیست حق بیمه خود را به منظور بهره مندی از معافیت، در موعد مقرر در قانون، به شعب تامین اجتماعی ارائه دهند و با توجه به کارگروه یاد شده و آموزش های کاربردی انجام شده مقرر شده، لیستهای ارسالی ناشران در اتحادیه نیز بررسی شود.
در بخش دیگری از این جلسه دکتر فرهاد تیمورزاده و نادر قدیانی از اعضای هیات مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان نیز با تاکید بر اجرای دقیق قانون معافیت از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما تامیزان ٥ نفر کارگر، خواستار آموزش بازرسان شعب بویژه هنگام بازرسی از واحد های مربوط به نشر و کتاب، تمرکز در پرداخت حق بیمه در دو یا چند شعبه تامین اجتماعی و تکریم کارفرمایان بویژه فعالان حوزه نشر شدند.