به گزارش ایرنا، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در خطبه های این هفته نماز جمعه کرج با اشاره به 21 مردادماه روز حمایت از صنایع کوچک و متوسطه ، افزود: مقام معظم رهبری در حکم تنفیذ رئیس جمهوری بر اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی و توجه ویژه به موضوع اشتغال و تولید داخلی تاکید کردند.
وی اظهار کرد: در همین زمینه اگر بخواهیم برای احیا صنعت و تحرک بیشتر در این بخش داشته باشیم باید به اشتغال و تولید ملی کمک کنیم و انتظار می رود دولت توجه به صنایع کوچک و متوسط را در اولویت برنامه های خود قرار دهد.
آیت الله حسینی همدانی خاطرنشان کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی به کار گیری ظرفیت چند هزار کارخانه کوچک و متوسط و احیا آنها جبران خسارت های گذشته خواهد بود.
وی ادامه داد:برای اینکه طبقات مختلف جامعه از اشتغال بهره مند شوند باید توجه ویژه به صنایع کوچک و متوسط یکی از ارکان اساسی باشد.
وی افزود: امیدواریم با آغاز به کاردولت جدید این امر مهم که خواسته مقام معظم رهبری و مردم است عملیاتی شود و کشور از رکود و بیکاری خارج شود.
خطیب جمعه کرج اضافه کرد: مقام معظم رهبری بار دیگر بر مساله معیشت مردم تاکید داشتند واین مهم محقق نمی شود مگر اینکه دولت با وزرای توانمند و دارای برنامه وارد این عرصه شود.
حسینی همدانی با اشاره به 23 مرداد سال 85 و پیروزی حزب الله لبنانو بر ارتش غاصب صهیونیستی در جنگ 33 روزه گفت: این روز به نام روز مقامت اسلامی نامگذاری شده است .
وی ادامه داد: یکی از سیاست های آمریکا در خاورمیانه تقویت رژیم جنایتکار صهیونیستی است .
وی اظهار کرد: درجنگ 33 روزه ارتش رژیم صهیونیستی تمام توان خود را به میدان آورد و آمریکا هم به صهیونیست ها کمک کرد و لی نتیجه ان شکست و تلفات سنگین متجاوزان شد.
حسینی همدانی خاطرنشان کرد: نباید از دشمن ترسید زیرا دشمن به فکر نابودی اسلام و فکر اسلامی است و امروز دشمنان در کشورهای اسلامی مانند افغانستان توسط تروریست های تکفیری جنایت به راه انداخته اند.
وی ادام داد: دشمن بنا بر تضعیف و نابودی اسلام را دارد و باید در مقابل آن ید واحده بود.
وی با گرامیداشت 26 مردادماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گفت: 8 سال دفاع مقدس ملت سر فراز ایران نمونه ای از
مقاوت و اتحاد اسلامی است.
خطیب جمعه کرج بر دیدار مسئولان با خانواده های معظم شهدا و آزادگان تاکید کرد و افزود: مسئولان بیشتر باید به دیدن این خانواده رفته و در رفع مشکلاتی که دارند تمام تلاش خود را انجام دهند.
وی تاکید کرد: تقویت فرهنگ دفاع مقدس امروز هم می تواند اقتصاد کشور را نجات دهد هم اینکه نقش تاثیر گذاری در بر طرف کردن ناهنکاریهای اجتماعی خواهد داشت.
وی اضافه کرد: باید توسعه این فرهنگ به صورت گسترده و جدی از طرف مسئولان و مردم پیگیری و توسعه پیدا کند.
خطیب جمعه کرج افزود: استکبار بنا دارد که نسل جوان ما را از فرهنگ دفاع مقدس دور کند ولی ما باید هوشیارانه رفتار کنیم.
7411/6155خبرنگار: سیده فرنازمرتضوی ** انتشار دهنده : محمد عزیزپور
تقویت صنایع کوچک و متوسط سرلوحه کاری دولت دوازدهم قرار گیرد
دستهبندی: رهبری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ مرداد ۲۰, جمعه ساعت ۲۰:۰۵۰ رأیبدون امتیاز

کرج-ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج با ارشاره به برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: از دولت دوازدهم انتظار می رود تقویت و توسعه صنایع کوچک و متوسط در اجرای اقتصاد مقاومتی سرلوحه امور قرار دهد.
این مطلب برای شما مفید بود؟
بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک میکند.
در حال بررسی رأی شما...