تجویز موسیقی برای بیماران بستری شده توسط پزشک تبریزی

دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ مرداد ۲۴, سه‌شنبه ساعت ۱۶:۱۷۰ رأیبدون امتیاز
تجویز موسیقی برای بیماران بستری شده توسط پزشک تبریزی

یک پزشک تبریزی در یک اقدام جالب برای بیماران بستری شده در بخش، موسیقی زنده تجویز می‎کند.

این روزها فیلم نواختن موسیقی زنده در یکی از بیمارستان‎های خصوصی تبریز برای بیماران بستری شده تبدیل به یکی از ترندها در فضای مجازی شده و نظر کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده است.

دکتر «عباس افراسیابی»، متخصص قلب و عروق در گفت‎وگو با ایسنا، با ارائه‎ی توضیحاتی در این‌باره اظهار کرد: در صورت موافقت سایر بیمارستان‎ها، پخش موسیقی لایت و یا اجرای زنده‎ی موسیقی در بیمارستان‎ها می‎تواند تأثیر چشمگیری در بهبود حال بیماران داشته باشد.

وی با اشاره به انگیزه‎ی خود از تجویز موسیقی برای بیماران گفت: بدون شک موسیقی می‎تواند نقش بسیار مهمی در کاهش استرس و دوره‎ی نقاهت بیماران داشته باشد، از این‌رو ترویج این فرهنگ می‎تواند گام مثبتی در روحیه‎دهی به بیماران باشد.

این متخصص قلب و عروق افزود: به‌عنوان یک پزشک متخصص با پخش و یا اجرای زنده‎ی موسیقی لایت و ملایم در اتاق عمل نیز موافق هستم. چون بیهوشی برخی بیماران نیمه عمیق است و این عمل می‎تواند تأثیر مثبتی در بیمار داشته باشد.

افراسیابی با اشاره به این‌که بیماری‎های قلبی و عروقی نخستین عامل مرگ و میر در اکثر نقاط جهان بشمار می‎آید، گفت: عوامل مختلفی از جمله تغذیه، آب و هوا، اقلیم منطقه، خاک و آلودگی در مبتلا شدن به بیماری‎های قلبی دخیل هستند که باید کنترل و توجه بیشتری در همه موارد وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: متوسط سن افرادی که در کشور ما با ابتلا به بیماری‎های قلبی و عروقی نیاز به اتاق عمل و جراحی پیدا می‎کنند، حدود 56 سال است و در مقایسه با کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی حدود 10 سال اختلاف در این میان وجود دارد و این رقم در کشورهای اروپایی 65 سال است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که وضعیت تغذیه در کشور استاندارد خوبی ندارد، بنابراین باید در راستای ارتقاء سلامت تلاش بیشتری کرد.

انتهای پیام

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...