ایران مانع گسترش داعش در جهان شده است

دسته‌بندی: البرز
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۳, جمعه ساعت ۱۸:۰۷۰ رأیبدون امتیاز
ایران مانع گسترش داعش در جهان شده است

امام جمعه کرج گفت: جمهوری اسلامی ایران گسترش داعش در جهان را محدود کرده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرج با تاکید بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر گفت: این موضوع باید مورد توجه همه قرار گیرد.

حسینی همدانی در ادامه به ایام ذی‌الحجه به خصوص روز عرفه اشاره کرد و تصریح کرد: قرآن باید با توجه به ادعیه ائمه تفسیر شود، اگر ادعیه در جامعه رواج پیدا کند شاهد کاهش معضلات اجتماعی خواهیم بود.

امام جمعه کرج به فرارسیدن هفته دولت اشاره و خاطرنشان کرد: شهریور سال 60 شهیدان رجایی و باهنر به دست منافقان ترور شدند.

وی در ادامه به مهمترین مسائل منطقه از جمله وضعیت گروه تروریستی داعش اشاره کرد و اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران گسترش داعش در جهان را محدود کرده است.

نماینده ولی فقیه در استان البرز از وضعیت مردم یمن گفت و افزود: این مردم در محاصره جنایتکاران قرار گرفته‌اند اما برخی فکر می‌کنند با مذاکره می‌توانند با عربستان کنار بیایند، ما دنبال تنش نیستیم اما زیر بار ذلت ایادی استکبار نمی‌رویم.

حسینی همدانی در ادامه با اشاره به استقرار شورای شهر جدید گفت: اعضای جدید شورا نباید خدمت‌رسانی به مردم را فراموش کنند و اولویت خود را حل مشکلات مردم قرار دهند.

امام جمعه کرج در پایان خاطرنشان کرد: اعضا شورای شهر باید بدون تزویر، ریا و رانت به مردم خدمت‌رسانی کنند و هیچ وقت از این مدار خارج نشوند.


انتهای پیام

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...