جمال انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وقتی از خدمت به مردم در دستگاه قضایی سخن به میان می آید یک بخش مهم حقوق عامه و بخش دیگر رفع ظلم به حقوق عامه افراد است.
وی بیان کرد: دستگاه قضایی احقاق عامه را به عنوان یکی از رویکردهای خود باید پیگیری کند و این بدان معناست که مردم اگر خدمتی را قرار است، دریافت کنند باید دستگاه قضایی برای تحقق آن وارد موضوع شود.
رئیس کل دادگستری استان قزوین اضافه کرد: اجرای عدالت در جامعه همواره با فراز و نشیب هایی همراه است و در این مسیر راضی نشدن یکی از دو طرف دعوا مستتر است لذا هیچ گاه طرفین دعوا را نمی توان راضی کرد و تنها طرفی که محق است با دریافت حکم، رضایت خواهد داشت.
وی یادآورشد:از این رو نوع تصمیم گیری و عمل مسئولان قضایی و قضات ممکن است گاهی موجب ناراحتی برخی افراد شود، ولی همیشه تأکید و توصیه مقامات عالیرتبه قوه قضائیه بر خدمت توأم با عدالت و اخلاق مداری است.
انصاری به رویکرد مدیریتی دستگاه قضایی اشاره کرد و گفت: رسالت دستگاه قضایی اجرای عدالت و رفع ظلم به حقوق عمومی و اشخاص است که مجموع تکالیف قانونی را مدیران دستگاه قضایی با سیاست تدبیر به اجرا درمی آورند.
وی اظهارکرد: نمی توان انتظار داشت مدیریت پرونده ای که چالش برانگیز است بدون تدبیر همراه باشد البته در این تدبیر تعامل در سایه قانون نهفته است تا بتوانیم از ظرفیت های مختلف برای ارتقای خدمت استفاده کنیم.
رئیس کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: نوع نگاه دستگاه قضایی در حوزه تدبیر به موضوع پیشگیری نیز توجه ویژه ای دارد زیرا بدون اصل پیشگیری نمی توان انتظار داشت تحول جدی در حوزه وقوع جرائم و تخلف صورت گیرد.
وی یادآورشد: امروز نگاه دستگاه قضایی در مدیریت فراموضوعی است و دستگاه قضا در بررسی مسائل از نگاه تک بُعدی دوری کرده و بر مدیریت مبتنی بر مقتضیات زمان و با دید وسیع نظر دارد تا بتوانیم در گام نخست از منافع عمومی جامعه صیانت کنیم.
