به گزارش خبرورزشی ؛ آرزو سلیمی تنها بانوی سانداکار ایران دروزن 52- کیلوگرم ، پس از اینکه پالینا کاژینا از بلاروس را شکست داد ، در دور دوم جونیتا مالائو از اندونزی را درهمان راند نخست ناک اوت کرد و به فینال راه یافت . سلیمی که نخستین حضور خود در بازیهای دانشجوان جهان را تجربه می کند فردا برای کسب مدال طلا با کیم هی بین از کره جنوبی مسابقه خواهد داد. دراین وزن چن وی تینگ از چین تایپه و ژانت مالائو از اندونزی به مدال برنز مشترک رسیدند.
سانداکار22 ساله تیم اعزامی ایران می گوید : « حدود 5 سال پیش فعالیت دراین رشته را شروع کردم و امیدوارم با تلاش و حمایت کادر فنی بهترین جایگاه را در رقابت های جهانی کسب کنم.»
بانوی ووشوکار دریک قدمی طلا
دستهبندی: ورزشی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۶, دوشنبه ساعت ۱۸:۱۱۰ رأیبدون امتیاز

تنها نماینده بانوان سانداکاردریونیورسیاد جهانی چین تایپه فقط یک قدم تا مدال طلای این بازیها فاصله دارد .دوشنبه 6 شهریور 1396 - 17:22
این مطلب برای شما مفید بود؟
بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک میکند.
در حال بررسی رأی شما...