اجرای طرح«لیبل گذاری جنسیت ونوع لاشه کشتارشده»درکشتارگاههای همدان

دسته‌بندی: همدان
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۶, دوشنبه ساعت ۱۸:۰۴۰ رأیبدون امتیاز
اجرای طرح«لیبل گذاری جنسیت ونوع لاشه کشتارشده»درکشتارگاههای همدان

همدان - مدیر کل دامپزشکی استان همدان از اجرای طرح «لیبل گذاری جنسیت و نوع لاشه کشتار شده» در کشتارگاه های استان همدان خبرداد.

محمودرضا رسولی در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص حفظ و ارتقای بهداشت عمومی و نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی در استان همدان گفت: طی ۴ ماه امسال تعداد ۷۲ هزار و ۷۶۶ لاشه دام سبک و سنگین در کشتارگاه های استان ذبح و مورد نظارت شرعی و بهداشتی قرار گرفته اند.

وی با بیان اینکه حاصل کنترل بهداشتی زحمات بازرسان دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان همدان، ضبط و معدوم سازی بیش ۳۱ تن گوشت قرمز و آلایش غیر بهداشتی بوده است، در زمینه کشتار طیور در استان همدان نیز بیان کرد: در همین بازه زمانی و در ۵ کشتارگاه صنعتی طیور استان همدان بیش از ۴ میلیون و ۶۲۹ هزار قطعه طیور ذبح و مورد نظارت شرعی و بهداشتی قرار گرفته که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار قطعه به دلایل بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج و ضبط و معدوم شده است.

رسولی با بیان میزان کنترل و بازرسی بهداشتی و نظارت بر مواد خام دامی در مراکز تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه این مواد گفت: در این مدت بیش از ۳۷ هزار و ۸۷۵ مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع، بسته بندی، عرضه و رستوران های این استان انجام گرفته که حاصل این بازرسی ها ضبط و معدوم سازی حدود ۶۸ هزار و ۹۸۷ کیلو گرم مواد خام دامی غیر قابل مصرف بوده است.

وی افزود: اگر مجموع این ارقام را در نظر بگیریم تا پایان تیر ماه امسال حدود ۱۳۳ تن مواد خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته در استان از چرخه مصرف انسانی حذف شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان همچنین به اجرای طرح لیبل گذاری جنسیت و نوع لاشه کشتار شده در کشتارگاه های استان، ساماندهی مراکز عرضه محصولات خام دامی و راه اندازی مراکز بسته بندی مرغ و گوشت، آلایش دامی و دارای شناسنامه و راه اندازی سیستم پیش سرد کشتارگاه های استان همدان اشاره کرد.

وی ادامه داد: سالن های پیش سرد کشتارگاه های دام صالح آباد، فامنین، نهاوند، ملایر و کبودرآهنگ در سال جاری به کمک مسئولان استان به بهره برداری رسیده که کمک بسیاری به افزایش میزان بهداشت گوشت مصرفی استان می کند.

مدیر کل دامپزشکی استان همدان کاهش تلفات طیور در مرغداری های صنعتی و بکارگیری مسئولان فنی بهداشتی در همه مبادی تولید، توزیع، بسته بندی و چرخه تولید مواد خام دامی از قبیل مرغداری ها و رستوران ها، کاهش ۳۶ درصدی ابتلا به بیماری تب مالت در انسان با افزایش و پوشش ۱۰۰ در صدی واکسیناسیون دامهای استان، پیشگیری و کنترل به موقع بیماری آنفلوانزا در استان و کمک به افزایش صادرات دام و فرآورده های خام دامی به کشور های آلمان، ایتالیا، هند، ترکیه، ارمنستان، هنگ کنگ، چین، ویتنام، عمان و عراق را از دیگر اقدامات فنی و بهداشتی انجام شده برشمرد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...