جهادگران بی ادعا را بهتر بشناسیم

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۷, سه‌شنبه ساعت ۴:۳۰۰ رأیبدون امتیاز

محمد صمیمی فرد، جهادگری نمونه و مخلص زنجانی بود که با انجام اقدامات مختلف نامش در عرصه جهادسازندگی ماندگار شده است. ]]>

محمد صمیمی فرد، جهادگری نمونه و مخلص زنجانی بود که با انجام اقدامات مختلف نامش در عرصه جهادسازندگی ماندگار شده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : سه شنبه 1396/06/07 ساعت 09:15
جهادگران بی‌ادعا را بهتر بشناسیم

محمد صمیمی‌فرد، جهادگری نمونه و مخلص زنجانی بود که با انجام اقدامات مختلف نامش در عرصه جهادسازندگی ماندگار شده است.

بخش فرهنگ پایداری تبیان

محمد صمیمی‌فرد شهید دیگری از جهادسازندگی استان زنجان است که در سال ۱۳۳۸ در خانواده‌ای متوسط و با ایمان در زنجان دیده به جهان گشود.

محمد تحصیلات ابتدایی و متوسطه‌اش را در همان شهر به پایان رسانید و در تمام مراحل دوران تحصیلاتش یکی از شاگردان با استعداد و با هوش مدرسه بود و از دوران کودکیش علاقه وافری به آموختن مسائل و اصول اسلامی و قرآن داشت. او پس از اتمام دوره متوسطه، وارد انستیتو تکنولوژی زنجان شد و در آنجا به تحصیل خود در رشته برق ادامه داد.

صمیمی‌فرد در مبارزات انقلابی نیز هم‌پای مردم حضور مهم و موثری داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمام جنب و جوش و فعالیت خود را در راه تثبیت ارکان انقلاب اسلامی به‌کار گرفت و در واحد برق جهادسازندگی از تخصص خود در جهت فعال کردن این واحد در منطقه استفاده کرد و وفاداری خود به اسلام را در عمل صالح خویش نشان داد و در رفع نواقص و نارسایی‌ها و ویرانی‌ها بسیار می‌کوشید و با وجود اینکه متخصص فنی بود و می‌توانست با حقوقی هنگفت در شرکت‌های خصوصی مشغول به کار شود، اما کار کردن در جهادسازندگی را به آن حقوق‌ها ترجیح داد و در مقابل قراردادهایی که می‌خواستند با او منعقد کرده و مبالغی هنگفت به او بدهند او راهی مهاباد و کمک به مردم شد.

صمیمی‌فرد وقتی‌که فهمید جهادسازندگی احتیاج به افراد برای کار مخابراتی در مهاباد دارد، بدون وقفه داوطلب انجام کار شد و به همراه دیگران جهادگران مخابرات به آن منطقه اعزام شد و سرانجام در مهاباد در یک یورش ناجوانمردانه توسط حزب مخله دمکرات و کومله همراه با دیگر یارانش به فجیع‌ترین وضعی مرگبار بسته می‌شود.

مهاجمان پس از مجروح کردن آنان آنقدر با قنداق تفنگ بر سر و روی آنان می‌کوبند تا آن‌ها شهید شدند و سپس تن مجروح‌شان را رقص‌کنان به آتش کشیدند.

منبع: ایسنا

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...