مدیرعامل باشگاه رزکان نو کرج روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: مسابقه فوتبال پرسپولیس و شهدای رزکان روز پنجشنبه ساعت 17 در استادیوم شریعتی کرج برگزار می شود.
حمید کریمی افزود: پس از سفر برانکو سرمربی تیم پرسپولیس به استان البرز و دیدار از موسسه خیریه مادر مهربان از سوی مترجم وی یک قطعه زمین برای احداث ساختمانی با هدف اسکان بچه های بی سرپرست و بد سرپرست این خیریه اهدا شد.
وی اضافه کرد: پس از آن مقرر شد با هدف جمع آوری کمک های خیرین، اصناف و مردم برای احداث این ساختمان یک بازی بین پرسپولیس و شهدای رزکان نو کرج برگزار شود.
کریمی گفت: به همین منظور این دیدار روز پنجشنبه هفته جاری در کرج برگزار و عواید حاصل از آن برای احداث یک سرپناه برای بچه های موسسه خیریه مادر مهربان هزینه می شود.
کریمی گفت: انتظار ما از خیرین،اصناف و عموم مردم این است که در این امر خیرخواهانه شرکت تا بتوان با احداث این ساختمان یک محل امنی برای این کودکان بوجود آورد.
7414/ 6155خبرنگار:وحیده عسکری**انتشاردهنده: محمد عزیزپور
بازی خیرخواهانه پرسپولیس و شهدای رزکان نو کرج
دستهبندی: ورزشی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۷, سهشنبه ساعت ۱۴:۴۰۰ رأیبدون امتیاز

کرج-ایرنا- پرسپولیس و شهدای رزکان نو کرج در یک بازی خیرخواهانه روز پنجشنبه به مصاف یکدیگر می روند.
این مطلب برای شما مفید بود؟
بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک میکند.
در حال بررسی رأی شما...