شبنم فرشادجو بازیگر سینما و تلویزیون که در سریال «گسل» نیز حضور دارد، در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه، درخصوص حضورش در این سریال گفت: سوژه این سریال خیلی خوب بود و نگاهی به سیاست روز داشت که برایم جالب بود .
وی درخصوص این موضوع که دوست دارد بیشتر در کدام مدیوم حضور داشته باشد نیز گفت: قبل از هرچیز جذابیت متن برایم اولویت است، فرقی ندارد سینما، تئاتر یا تلویزیون! فیلمنامه و عوامل فیلم همیشه برایم اولویت بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که به عنوان یک بازیگر چقدر برای جذب مخاطب تلاش می کند ،گفت:در این مدت که سریال «گسل» پخش میشود، وقتی در موقعیت های مختلف آن را معرفی و تماشای آن را به آدمهای مختلف پیشنهاد می کردم، متوجه شدم خیلی ها اصلا خبر نداشتند که این سریال در حال پخش است. به نظر من «گسل» سریال آبرومندی است . این سریال با فیلمنامه خوب و تیم اجرایی حرفه ای تولید شده است، اینکه مخاطب جذب آن می شود یا نه، واقعا تقصیر ما نیست.
