جذب اعتبار برای توسعه فضای سبز روستاهای دزفول 

دسته‌بندی: خوزستان
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۹, پنجشنبه ساعت ۱۳:۱۰۰ رأیبدون امتیاز
جذب اعتبار برای توسعه فضای سبز روستاهای دزفول 

دزفول - معاون عمران و برنامه ریزی فرمانداری دزفول از جذب اعتبار برای توسعه فضای سبز هفت روستای این شهرستان خبرداد. 

عبدالحسین پوررکنی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به کمبود فضای سبز و مناطق تفریحی در اکثر روستاهای دزفول با پیگیری انجام شده امسال از محل اعتبارات دهیاری ها در تعدادی از روستاهای این شهرستان فضای تفریحی احداث می شود.

وی افزود: این اعتبار برای هفت روستای دزفول در نظر گرفته شده که طبق برنامه ریزی انجام شده، سه میلیارد ریال در روستای شیرین آب، ۴،۵ میلیارد ریال در شهرک زراعی، ۱،۸ میلیارد ریال روستای شنگرعلیا، ۴،۵ میلیارد روستای مهاجرین و ۲،۱ میلیارد ریال در روستای امیرالمومنین دزفول هزینه می شود.

معاون عمران فرمانداری دزفول با اشاره به اختصاص سه میلیارد ریال به روستای حمزه و ۱،۷ میلیارد ریال به روستای قلعه نو شمس آباد گفت: بخشی از این اعتبار به حساب دهیاری ها واریز شده است.

پوررکنی ابراز امیدواری کرد با جذب و هزینه این اعتبار در مناطق روستایی فضایی مناسب برای تفریح اهالی روستاهای دزفول فراهم شود.

شهرستان دزفول دارای چهار بخش مرکزی، چغامیش، سردشت و شهیون است.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...