زمزمه های دعای عرفه در چهارمحال و بختیاری

دسته‌بندی: چندرسانه ای
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۱۰, جمعه ساعت ۱:۱۸۰ رأیبدون امتیاز
زمزمه های دعای عرفه در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- ایرنا- شمیم عطر دعای عرفه همزمان با نهم ذی الحجه در فضای چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت دومین سالگرد شهدای حادثه منا، عصر پنجشنبه منتشر شد.

به گزارش ایرنا، در آیین معنوی دعای عرفه، مردم چهارمحال و بختیاری به یاد دعای عرفه امام حسین (ع) زمزمه نیایش عرفانی عرفه را در مساجد ، تکایا و حسینیه ها سردادند.
در این آیین معنوی که قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، عارفان عرفه با یادی از شهدای حاجی صحرای منا، با قرائت مضامین بلند و عرفانی دعای عرفه به درگاه خالق یکتا دعا کردند.
در آیین دعای عرفه در مصلای مرکز استان، مداحان کشوری به قرائت فرازهایی از دعای عرفه و روضه امام حسین علیه السلام پرداختند.
در این آیین ها، جمع زیادی از مردم چهارمحال وبختیاری نیز نذورات خود را به نیازمند اهدا کردند.
به گزارش ایرنا، دعای عرفه در شهرستان های بروجن ،فارسان ، اردل ،لردگان ،کیار ، کوهرنگ ،بن و سامان نیز با حضور گسترده مردم برگزار شد.
19 نفر از حاجیان چهارمحال و بختیاری در حادثه دو سال پیش منا ، مهاجر الی الله شدند.
خبرنگار و انتشار دهنده: محمود رئیسی
2097

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...