نگاه نزدیک ویدیویی زومیت به گلکسی نوت 8 سامسونگ

دسته‌بندی: فناوری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۹, پنجشنبه ساعت ۲۱:۲۰۰ رأیبدون امتیاز
نگاه نزدیک ویدیویی زومیت به گلکسی نوت 8 سامسونگ

نمایندگان زومیت در نمایشگاه ایفا 2017، نگاهی به گلکسی نوت 8، فبلت پرچم‌دار جدید و زیبای سامسونگ داشته‌اند.\

مقاله‌های مرتبط:

نگاه نزدیک اختصاصی زومیت به گلکسی نوت 8 گلکسی نوت 8 سامسونگ معرفی شد؛ دوربین دوگانه، رم ۶ گیگابایتی و نمایشگر Infinity Display

سامسونگ هفته‌ی گذشته، پس از شایعات و گمانه‌زنی‌های فراوان، جانشین بداقبال گلکسی نوت ۷ را معرفی کرد. همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، گلکسی نوت ۸ از طراحی مشابه گلکسی اس ۸ بهره می‌برد و در آن از نمایشگری ۶.۳ اینچی با حاشیه‌‌های باریک استفاده شده است که سامسونگ آن را Infinity Display‌ می‌نامد و مطابق معمول از پنل Super AMOLED با رزولوشن ۱۴۴۰ × ۲۹۶۰ بهره می‌برد. کره‌ای‌ها این گوشی را در دو نسخه با پردازنده‌های هشت هسته‌ای و ۱۰ نانومتری اسنپدراگون ۸۳۵ (بازار آمریکا و چین) و اکسینوس ۸۸۹۵ (بازار آسیا و اروپا) عرضه خواهند کرد. نوت ۸ از ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم و در سه مدل با حافظه‌های ذخیره‌سازی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت قابل سفارش است و نخستین گوشی سامسونگ محسوب می‌شود که از دوربین دوگانه با دو حسگر ۱۲ مگاپیکسلی استفاده می‌کند.

نمایندگان زومیت که در نمایشگاه ایفا حضور دارند، ویدیوی نگاه نزدیکی را از گلکسی نوت ۸ تهیه‌ کرده‌اند که شما همراهان همیشگی می‌توانید در ادامه آن را تماشا کنید.

تماشا در یوتیوب

پوشش اختصاصی زومیت از نمایشگاه IFA 2017، یکی از بزرگ‌ترین رویداد‌های فناوری جهان. ۱۴-۸ شهریور

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...