به گزارش ایرنا، این گروه ارکستر متشکل از 80 نوازنده در ادامه اجراهای خود در شهرهای مختلف کشور به رهبری «شهرداد روحانی» برنامه هنری خود را در شیراز اجرا کرد.
مخاطبان اجرای شیراز، شنونده قطعاتی چون سویت دریاچه قو اثر پیتر چایکوفسکی، آواهای اسلوانی آنتون دورژاک، دانزون شماره 2 آرتور و مارکز، موسیقی فیلم اثر هنری مانسینی و بر باد رفته از ماکس اشتاینر بودند.
در این کنسرت دو قطعه حماسه و فریاد تهی از شهرداد روحانی اجرا شد و خاک مهر آیین از علی اکبر قربانی، خوشه چین اثر روح الله خالقی و وطنم، دیگر قطعات این اجرا بودند.
تاخیر 45 دقیقه ای در اجازه ورود به عکاسان خبری به محل برگزاری این کنسرت از حاشیه های برگزاری آن بود.
ارکستر سمفونیک تهران، پیش از این میهمان علاقه مندان به موسیقی در شهرهای بوشهر، عسلویه و آبادان بود و همچنین تابستان امسال در برنامه ویژه ای با ارکستر راونای ایتالیا به اجرای کنسرت مشترک پرداخت.
7387/ 2027
خبرنگار: رضا قادری ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی
استقبال علاقه مندان موسیقی از ارکستر سمفونیک تهران در شیراز
دستهبندی: چندرسانه ای
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۱۰, جمعه ساعت ۱۳:۰۶۰ رأیبدون امتیاز

شیراز- ایرنا- ارکستر سمفونیک تهران شامگاه پنجشنبه در باغ تاریخی عفیف آباد شیراز به اجرای کنسرت پرداخت، برنامه ای که با استقبال علاقه مندان موسیقی همراه شد.
این مطلب برای شما مفید بود؟
بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک میکند.
در حال بررسی رأی شما...