انهدام 9 باند سرقت در قم/ 70 درصد سارقان غیربومی هستند

دسته‌بندی: قم
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۱۲, یکشنبه ساعت ۱۴:۰۲۰ رأیبدون امتیاز
انهدام 9 باند سرقت در قم/ 70 درصد سارقان غیربومی هستند

قم - فرمانده انتظامی استان قم از انهدام 9 باند سرقت در قم طی سه هفته گذشته خبر داد و گفت: ارزش ریالی کل اموال مسروقه کشف شده از این سارقان 20 میلیارد ریال است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار کاظم مجتبایی قبل از ظهر یکشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: طی سه هفته گذشته ۹ باند سرقت از منزل، مغازه و کیف قاپی در قم منهدم شد که ارزش ریالی کل اموال مسروقه کشف شده از این سارقان ۲۰ میلیارد ریال است.

وی افزود: تعداد افراد دستگیر شده در این باندهای سرقت ۲۱ نفر است که در بازجویی‌ها به ۳۱۲ فقره سرقت اعتراف کردند.

وی بیان داشت: ۷۰ درصد سارقان دستگیر شده غیر بومی هستند که در بررسی‌های انجام شده برخی از این مجرمان بین پنج تا ۲۱ مورد سابقه دستگیری برای سرقت و جرایم دیگر را در پرونده خود دارند.

فرمانده انتظامی استان قم عنوان کرد: همشهریان باید از اموال خود با دقت مراقبت داشته باشند و درصورت مشاهده هرگونه افراد مشکوک مراتب را به نیروی انتظامی اطلاع دهند.

۵۶ درصد سرقت‌های انجام شده در قم شناسایی می‌شود

سردار مجتبایی تصریح کرد: ۵۶ درصد سرقت‌های انجام شده در قم شناسایی می‌شود و این میزان کشف سرقت در قم خوب است و بالاتر از میزان میانگین کشوری قرار دارد.

وی افزود: ۷۰ درصد سارقان سابقه استفاده از مواد مخدر را دارند و این نشان می‌دهد اعتیاد به مواد مخدر نقش زیادی در ارتکاب جرم دارد.

فرمانده انتظامی استان قم افزود: بسیاری از مجرمان در مصرف و نیز در توزیع مواد مخدر نقش داشته و جرایم ترکیبی دارند به این معنا که در چند جرم فعالیت دارند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...