پلوی چینی با ماهی

برنج را بشویید به همراه صد گرم کره و افزودن نمک و فلفل و شش پیـمانه آب روی اجاق بگذاریدتا به جوش آید .بعد شعله را ملا یم کنید تا آب برنج کشیده شود بعد حرارت را خاموش کنید.

برنج را بشویید به همراه صد گرم کره و افزودن نمک و فلفل و شش پیـمانه آب روی اجاق بگذاریدتا به جوش آید .بعد شعله را ملا یم کنید تا آب برنج کشیده شود بعد حرارت را خاموش کنید. بقیه کره را داخل یک عدد تابه بریزید روی حرارت بگذارید . رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید . پیاز داغ روی آن بریزید، قارچ را نگینی خرد کنید و به پیاز و رب اضافه کنید و کمی تفت دهید. پودر سیر ، سویا سس و ا قاشق زعفران را نیز به مواد قبلی افزوده ، یک چهارم پیمانه هم آب یا آب ماهی ( اگر در دسترس باشد ) اضافه کنید و بعد ماهی آب پز شده را به آن ها بیفزایید.
جـوانه ماش و ذرت را هم که خوب قاطی کرده اید به سـس اضافه نمایید شعله را خاموش کنید . در یک قابلمه کمی روغن بریزید یک لایه برنج بریزید و یک لایه از سسی که درست کردید ، این کار را ادامه دهید تا برنج و سس تمام شود. زعفران را روی غذا بریزید و به مدت چهار دقیقه دم بکشد.