ورزشگاه امام رضا مشهد ( تصاویر پیشرفته ترین ورزشگاه ایران )
تصاویر و جزئیات افتتاح ورزشگاه مدرن امام رضا مشهد ورزشگاه امام رضا : مدرن ترین ورزشگاه فوتبال خاورمیانه واقع در خیابان خیام مشهد که متعلق به آستان قدس رضوی می باشد عکس های ورزشگاه امام رضا مشهد تصاویر چمن ورزشگاه امام رضا مشهد نمای ورزشگاه امام رضا مشهد تصاویر نمای داخل ورزشگاه امام رضا مشهد […] نوشته ورزشگاه امام رضا مشهد ( تصاویر...
ورزشگاه امام رضا : مدرن ترین ورزشگاه فوتبال خاورمیانه واقع در خیابان خیام مشهد که متعلق به آستان قدس رضوی می باشد
عکس های ورزشگاه امام رضا مشهد
تصاویر چمن ورزشگاه امام رضا مشهد
نمای ورزشگاه امام رضا مشهد
تصاویر نمای داخل ورزشگاه امام رضا مشهد
صندلی های ورزشگاه امام رضا مشهد
اطلاعاتی در خصوص ورزشگاه مدرن امام رضا مشهد – تنها ورزشگاه سرپوشیده کشور
ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد که با گنجایش بیش از ۳۰ هزار نفر توسط آستان قدس رضوی در منطقه بلوار فردوسی این شهر ساخته شده است ، دارای ویژگی هایی منحصر به فرد از جمله زمین چمن ویژه متناسب با تمامی شرایط آب و هوایی ، پارکینگ مسقف برای خودروهای تماشاگران است.
بایکوت اخبار ورزشگاه امام رضا(ع) توسط تربیت بدنی آستان قدس رضوی / افتتاح مدرن ترین ورزشگاه فوتبال خاورمیانه در هاله ای از ابهام
همچنین از دیگر مشخصات این ورزشگاه مدرن به سقف مدرن آن با هزینه نزدیگ به ۴۰۰ میلیارد ریالی، صندلی های مدرن تماشاگران ، سونا، استخر ، جکوزی ،کلینیک ورزشی ، سالن های مختلف بدنسازی و بسیاری از امکانات دیگر از جمله امکانات ویزه رسانه ای برای خبرنگاران و پوشش های تصویری زنده می توان اشاره کرد.
همین مسایل باعث شده است این ورزشگاه همچون ورزشگاه آزادی تهران درجه Aکیفی را از کنفدراسیون فوتبال آسیا اخذ کند اما بعد از اینکه مدیران تربیت بدنی آستان قدس رضوی در سال گذشته زمان های مختلفی را برای افتتاح این پروژه اعلام کردند که هیچ کدام هم محقق نشد حالا چند وقتی است که کلا اخبار مربوط به این پروژه عظیم در بایکوت کامل خبری است و تربیت بدنی آستان قدس هیچ خبری را نه تنها در رابطه با این پروژه به بیرون درز نمی دهد، بلکه حتی برخی عکس های مربوط به این ورزشگاه نیز از روی سایت این مجموعه برداشته شده است.
اما آن چیزی که شنیده می شود اینکه تمامی قسمت های ورزشگاه آماده شده و تنها مسئله، مربوط به پیست تارتان (دوومیدانی ) آن است که هنوز تکمیل نگردیده است.
برخی ویژگی های ورزشگاه آستان قدس رضوی
برخی اطلاعات درباره این پروژه منحصر به فرد که تاکنون منتشر و البته تکذیب هم نشده، به گونه ای است که حداقل چندان با ابعاد و مولفه های اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی همخوان به نظر نمی رسد به شرح زیر است:
سقف این ورزشگاه را یک شرکت فرانسوی کار می کند که سقف ورزشگاه های جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی را انجام داده است. چادرهای سقف اکنون در مشهد هستند و در مرحله باز شدن و نصب پایانی قرار دارد. پیش بینی پایان این بخش، روزهای نخست تیر ماه است.
صندلی های این ورزشگاه از یک شرکت اسپانیایی خریداری شده است.
پیست تارتان آن را یک شرکت آلمانی تهیه کرده است که در نوع خود، بهترین کیفیت در جهان را داراست.
بخش سالن های ورزشی سرپوشیده طبقات پایینی آن هم اکنون در حال بهره برداری است.
طراحی ورزشگاه به گونه ای است که در کوتاه ترین زمان، تماشاگران بتوانند از چندین درب خروجی که به خیابان های متفاوت دسترسی دارد، بیرون بروند.
ورزشگاه زهکشی شده است تا دیگر مشکلات جمع شدن آب در ورزشگاه را نبینیم.
ورزشگاه دارای ۷ طبقه پارکینگ طبقاتی است.
کارشناسان AFC که سال گذشته برای بازدید امکانات ایران برای میزبانی جام ملتهای آسیا به کشورمان آمده بودند، به این ورزشگاه نمره +A دادند. نمره ورزشگاه آزادی که در جایگاه دوم ورزشگاه های ایران قرار گرفت، A بود.
در این پروژه ۱۰ سالن ورزشی به مساحت ۹۰۰۰ متر مربع و امکانات جانبی مورد نیاز آن پیش بینی گردیده است.
بخش سازه، تاسیسات و … این پروژه به طور کامل پایان یافته است. هزینه پایان یافته این پروژه نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان است اما هزینه کل چند هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
صحبتهایی برای برگزاری یک بازی دوستانه میان تیم ملی ایران و تیم ملی کشوری دیگر به مناسبت افتتاح این ورزشگاه مطرح شده است که البته هنوز قطعی نیست و البته در نهایت نیز عملی نشد.
کفاشیان پیشنهاد کرده است از سال آینده همواره فینال جام حذفی ایران در این ورزشگاه برگزار شود.
سالن های ورزشی با عملکردهای متنوع در فضای زیر سکوی تماشاچیان فوتبال این ورزشگاه پیش بینی شده است.
در کنار این زمین، یک زمین تمرین درجه یک نیز قرار گرفته است.
آستان قدس قصد تیمداری حرفه ای ندارد و می خواهد این ورزشگاه را به تیم ها اجاره دهد.
سقف این مجموعه با مساحت پوشش ۱۸۰۰۰ متر مربع در کشور بی نظیر است.
گفتنی است با تحولات اخیر در آستان قدس رضوی و آغاز حرکت های ارزشمند مبتنی بر منویات ولایت در حکم تولیت جدید در راستای سلامت و حمایت از محرومان، امید پاسخگویی هرچه بیشتر به مردم و رسانه ها و نیز ساماندهی تربیت بدنی این منظومه معنوی در این زمینه دور از ذهن نیست.
استادیوم امام رضا (ع) که مراحل ساخت آن از سال ۸۰ آغاز شده، این روزها به پایان مراحل بهره برداری اش نزدیک شده و عکس های منتشر شده از این استادیوم با مقیاس اروپایی، ایرانیها را شگفت زده کرده است.
این استادیوم با ظرفیت ۳۰هزار و ۵۰۰ نفره طراحی شده است. وجه تمایز اصلی استادیوم بینظیر امام رضا (ع) با سایر استادیومهای داخل کشور در سقف آن و نیز شکل گیری سالنهای ورزشی با عملکردهای متنوع در فضای زیر سکوی تماشاگران فوتبال است که باعث منحصر به فرد بودن پروژه و نیز کارایی بالای آن میشود. سقف این مجموعه با مساحت ۱۸۰۰۰ متر مربع از جنس پارچه مخصوص در کشور بی نظیر است که با توجه به طراحی خاص آن شرکتی معتبر از فرانسه نصب این سقف را بر عهده داشته است.
ورزشگاه امام رضا (ع)
پارکینگ طبقاتی با ظرفیت ۵ هزار خودرو در ۶ طبقه در حال آمادهسازی است؛ همچنین این استادیوم براساس گیتهای خروجی، دارای عنوان سریع ترین تخلیه در کشور نیز هست.
استادیوم امام رضا (ع)این استادیوم پیش از این قرار بود میزبانی دیدارهای عراق در مرحله انتخابی جام جهانی روسیه را برعهده داشته باشد که در نهایت این موضوع محقق نشده و ثانیه شماری برای افتتاح آن همچنان ادامه دارد.