انواع ساندویچ | نحوه پخت ساندویچ مرغ و قارچ (عصرانه و شام سبک)
دستهبندی: انواع ساندویچتاریخ انتشار: ۱۳۹۵ خرداد ۸, شنبه ساعت ۱۲:۰۷
\ \ مواد لازم برای ساندویچ مرغ و قارچ : برای 4 نفر\ \ \ \ \ مرغ\ دو تکه ران و سینه\ \ \ قارچ\ 250 گرم\ \ \ پیاز متوسط\ 2 عدد\ \ \ پنیر پیتزا\ 4 ورق یا 20 گرم رنده شده\ \ \ سس مایونز\ 6- 5 قاشق غذاخوری\ \ \ آب لیمو\ به مقدار لازم\ \ \ روغن\ 3 قاشق غذاخوری\ \ \ ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه\...