طرز تهیه میان وعده های خوشمزه و ساده با جوپرک
روش درست کردن میان وعده های خوشمزه و مغذی با جوپرک اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته بندی های مختلف دیده ایم ولی نهایت استفاده ای که از آن می کنیم زمانی است که اهالی خانه هوس سوپ جو کرده اند و ما هم وقت نداریم که با جوی معمولی برایشان سوپ بپزیم. در حالی که این ماده پرخاصیت را می شود...
روش درست کردن میان وعده های خوشمزه و مغذی با جوپرک
اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته بندی های مختلف دیده ایم ولی نهایت استفاده ای که از آن می کنیم زمانی است که اهالی خانه هوس سوپ جو کرده اند و ما هم وقت نداریم که با جوی معمولی برایشان سوپ بپزیم. در حالی که این ماده پرخاصیت را می شود ماده اولیه بسیاری از انواع پوره هایی کرد که همراه با میوه ها و مغزهای مختلف یک میان وعده کامل و تقویت کننده است که باب طبع بچه ها و البته بزرگترهاست.

پوره جو
مواد لازم برای ۴ نفر:
۲ پیمانه جو ی پرک نیمه آماده
۴/۱ پیمانه شکر
۵ پیمانه شیر
۲ ق چ پودر وانیل
طرز تهیه:
در یک قابلمه مناسب شیرو جو ی پرک را بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد شکر را اضافه کنید و هم بزنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شکلی حاصل شود.
از کجا بخریم
جوی پرک نیمه آماده را می توانید از سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ تهیه کنید. برای پخت این جو کمتر از ۱۰ دقیقه نیاز است.
پوره جو با سیب سبز کرن بری و فندق
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره ی جو
۲ عدد سیب سبز
۲/۱ پیمانه فندق بوداده
۲/۱ پیمانه کرن بری خشکشده
۲ ق س عسل
طرز تهیه:
۱. ابتدا پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید. سیبها را بعد از شستوشو پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس آنها را به پوره اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از اینکه مخلوط پوره و سیب حرارت دید، کرن بری و فندق به پوره اضافه کرده و مخلوط کنید. فقط کافی است یکی دو دقیقه همچنان حرارت دهید تا پوره آماده شود.
۲. پوره را داخل کاسههای موردنظرتان بریزید، حالا می توانید آن را با عسل و در صورت تمایل کمی فندق، کرن بری و برش هایی از سیب تزیین کرده و سرو کنید.
از کجا بخریم
کرن بری از خانواده توت هاست و ظاهری شبیه به مویز دارد .برگه نیمه خشک این میوه را می توانید از آجیل فروشی ها یا سوپرمارکت های بزرگ شهر تهیه کنید.
پوره جو با موز و بادامزمینی
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره جو
۴/۱ پیمانه شکر قهوهای
۲/۱ پیمانه کره بادامزمینی
۱ پیمانه موز خشک
۴/۱ پیمانه سس کارامل
طرز تهیه:
۱. پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید. در یک کاسه مناسب کره بادامزمینی و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس پوره ساده را اضافه کرده و بهآرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.حدود ۴/۳ موزهای خشک را خرد کنید و سپس داخل کاسه بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پوره حاصل را داخل ظرف ها بریزید و با سس کارامل و باقیمانده تکههای موز تزیین کرده و سرو کنید.
۲. روش تهیه سس کارامل: یک پیمانه شکر را روی حرارت ذوب کنید و سپس از روی حرارت بردارید و به آن خامه اضافه کنید و کمی حرارت دهید .پس از آن کره بریزید و بعد از کمی هم زدن، سس کارامل شما آماده است.

پوره توتفرنگی و ماست
مواد لازم برای ۴ عدد:
۴ پیمانه پوره جو
۵۰۰ گرم توتفرنگی
۲/۱ پیمانه شکر
۳/۲ پیمانه ماست
طرز تهیه:
۱. توتفرنگیها را همراه با شکر داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. بهآرامی مواد را هم بزنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا شکر کاملا حل شود و توتفرنگیها نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.در واقع به این ترتیب شما مارمالادی از توت فرنگی آماده کرده اید.
۲. حالا پوره ساده را که مطابق دستور آماده کرده اید، با ماست مخلوط کنید.
۳. مخلوط پوره و ماست را در کاسه های مورد نظرتان ریخته و مخلوط توتفرنگی را هم روی پوره بریزید. در صورت تمایل چند تکه توتفرنگی هم روی مواد قرار دهید، سپس سرو کنید.
یه جور دیگه
به جای توت فرنگی می توانید از شا توت هم استفاده کنید.
اگر وقتی کافی برای درست کردن مارمالاد توت فرنگی نداشتید، می توانید از مارمالاد های آماده استفاده کنید.
پوره جو با سالاد میوه خشک
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پوره جو
۱ پیمانه برگه زردآلوی خردشده
۱ پیمانه آلوی خشک بدون هسته
۱ پیمانه سیب خشک
۱ پیمانه انجیر خشک
۲/۱ پیمانه مویز
۲/۱ پیمانه انبه خشک
۲/۱ پیمانه آناناس خشک
۱ تکه چوب دارچین
۵ عدد بادیان رومی
۲ پیمانه آب
۱ پیمانه شکر
۴/۱ پیمانه خامه صبحانه
طرز تهیه:
در یک قابلمه برگه زردآلو، آلوی خشک، انجیر خشک، مویز، بادیان رومی، سیب خشک، آناناس خشک، انبه خشک، چوب دارچین، آب و نیمی از شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را بهآرامی هم بزنید و صبر کنید تا شکر حل شود. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا میوهها نرم و له شوند.
در این میان پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید، سپس بقیه شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا مخلوط میوهها را به پوره اضافه کنید. مقداری از مخلوط میوه را برای تزیین کنار بگذارید. پوره حاصل را داخل کاسههای موردنظرتان بریزید، آنها را با بقیه مخلوط میوه و خامه تزیین و سرو کنید.
یه جور دیگه:
حالا که فصل میوه های متنوع است می توانید این پوره را با میوه های تازه فصل آماده کنید . هم خوشمزه تر است و هم مقوی و مغذی تر. / مجله آشپزی مثبت