تحصیل 30درصد دانشجویان در عرصه مهارتی تا سال 99

دسته‌بندی: قم
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۲۶, یکشنبه ساعت ۱۵:۴۰۰ رأیبدون امتیاز
تحصیل 30درصد دانشجویان در عرصه مهارتی تا سال 99

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه در قانون برنامه ششم سهم زیادی به این دانشگاه داده شده است،گفت: بر این اساس باید تا سال 99، 30درصد دانشجویان کشور در عرصه مهارتی تحصیل کنند که هنوز با این رقم فاصله داریم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر محمد حسین امید روزیکشنبه در مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در طول یک سال برنامه ریزی و هماهنگی بسیاری برای برگزاری این برنامه انجام شده است، افزود: سال گذشته، این برنامه با حضور حجت‎الاسلام والسلمین قرائتی برگزار شد و قول و قرار ایجاد بخش‎های تخصصی در جشنواره با ایشان گذاشته شد که در این زمینه بخش کارآفرینی در سال جاری اضافه شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: در آن جلسه از ایشان قولی گرفته شد که برنامه درس‎هایی از قرآن را به سمت دروس مهارتی بکشانند که ایشان نیز دو جلسه پیرامون موضوعات مهارتی برگزار کرد و به اهمیت مهارت آموزی و ارزش گذاری به مهارت به جای مدرک پرداخت و پس از آن نیز حجت الاسلام قرائتی تلاش‌هایی درجهت توسعه مهارت محوری در کشور انجام می‎دهد.

دکتر امید اظهارکرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بحث پنجه کارآمد را در زمینه اهمیت مهارت افزایی دانشجویان و جوانان مطرح کردند و همه ما امیدواریم که بتوانیم در این مسیر گام برداریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: ماموریت‏‌های وسیعی در عرصه ماموریت اصلی دانشگاه در نظر گرفته‌ایم؛ امسال علی‌رغم کاسته شدن ۴۰۰۰ کد رشته محل غیرماموریتی در پذیرش مهرماه ۲۰۰ هزار نفر نام‌نویسی انجام شده است.

دکتر امید اظهارکرد: ارتقای کیفی دانشگاه از مهمترین اهداف این دانشگاه در سراسر کشور است، امیدواریم با یک عزم ملی در این زمینه گام‎های جدی برداریم.

وی افزود: در قانون برنامه ششم سهم زیادی به این دانشگاه داده شده است بر این اساس باید تا سال ۹۹، ۳۰درصد دانشجویان کشور در عرصه مهارتی تحصیل کنند که هنوز با این رقم فاصله داریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در زمینه مراکز رشد نیز به این دانشگاه تفویض اختیار داده شده است و امیدواریم دانشگاهی به معنای واقعی کلمه، شغل محور و مهارت محور داشته باشیم.

وی در پایان بر لزوم تعامل بیشتر با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های کشور در زمینه ترغیب بیشتر دانشجویان برای حضور در عرصه مهارت محوری تاکید کرد.

دکتر امید در پایان خاطرنشان شد: شهید سرافراز، محسن حججی دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی بود و افتخار این دانشگاه است و تجلیل از این شهید کمترین کاری بود که در این زمینه انجام شده است.


انتهای پیام

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...